Svenska Bil >> Driving Safety >> kÖRSKOLA >> Content

Hur man undervisar en defensiv körning klass

din körförmåga är oklanderliga och du vet bra förare måste köra defensivt, inte aggressivt, så du vill lära dessa kunskaper till andra. Kombinera din kärlek för körning och undervisning för att hjälpa andra köra defensivt och hålla vägarna lite säkrare. Instruktioner
1

Förstå vilka kvalifikationer du måste lära körning. Kontrollera att du har ett körkort och en drivande instruktör licens. Kontrollera din stat eller provins för att se om du behöver ett skriftligt prov, en i bilen test eller båda. Du kan också behöva ett kriminalregister kontroll i vissa områden.
2

Se till att du har gott om körupplevelse och en ren drivande post. Du bör känna till trafikreglerna och kunna upptäcka ett potentiellt problem.
3

Utveckla en läroplan som beskriver defensiv körning, säkerhet, juridiska frågor, chaufför ansvar, kollision förebyggande metoder och vinterkörning tips. Leverera dina lektioner med tydliga instruktioner med god kommunikationsförmåga.
4

Förklara att körningen kan vara stressande när du sätter dig bakom ratten i en ny chaufför, men eleverna kan känna sig säkrare genom att lära sig att köra defensivt.

5

lära eleverna att titta på vad de gör och att titta på vad andra gör. Eleverna ska köra försiktigt och vara lugn i alla lägen.
6

Säg åt dem att ge till andra förare, kör inom hastighetsgräns och stannar vid gult ljus i stället för att påskynda. De bör också köra efter väder, vilket innebär att veta hur man återhämta sig från att glida eller vattenplaning.
7

Visa eleverna hur man kör försiktigt genom att titta på vägen, särskilt blinda fläckar, ser efter dolda uppfarter och korsningar och kör med ett säkert avstånd mellan sig själva och andra bilar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-school/147700.html

Previous:
Next:

kÖRSKOLA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.