Svenska Bil >> Driving Safety >> kÖRSKOLA >> Content

Skyltar för Körskolor

Vägskyltar bidra till att göra föraren medveten om vad som väntar på vägen. Förare måste förstå vad var och en av dessa tecken betyder så att de kan förändra sin körning för att passa kommande hinder. En bra körskola ska hjälpa nya chaufförer tolka olika vägmärken och förse dem med rätt tillvägagångssätt när de stöter på ett visst tecken. Stoppskyltar

Med en åttakantig form och en röd bakgrund, de stoppskyltar är de mest uppseendeväckande skyltar som visas på vägen. I de flesta fall, dessa tecken omfatta även reflekterande material som lyser starkt i mörkret, vilket gör det lättare för föraren att upptäcka dem på vägen. Som namnet antyder ska förarna att stanna sitt fordon när de närmar dessa tecken. Stoppskyltar kan också informera förare i korsningar för att vänta vid korsningen och ge vika för andra fordon, enligt trafikreglerna.
Yield Logga

med ett inverterat triangel som formen på brädan, ser avkastningen tecknet som ett "Y", när den betraktas i samband med polen. Typiskt, förmedlar en lämna företräde-skylt till förarna att de bör ge vika för andra bilar och med stoppa sin bil för att förarna på andra sätt att gå vidare. Till skillnad från en stoppskylt, kräver emellertid inte avkastningen tecknet inte förare att komma till en helt stilla så länge uppfarten är klar.
Skolazon Logga

Postat i områden nära skolor, skolazon tecken införa generellt en hastighetsbegränsning för att förarna är mer försiktig när du kör nära platser där barnen kan korsa vägarna. Beroende på område och de drivande lagar, kan skolan zonen hastighetsgränsen gäller endast under skoldagar. I vissa fall begränsar dessa skolazon hastighet endast gälla under vissa tider på dagen under akademiska sessioner.
Vägarbete Logga

Begagnade nära områden arbetare håller på att fixa eller förbättra vägarna, dessa tecken tyder på förekomsten av något slags konstruktion eller sprängning, vilket kräver att föraren vara mer försiktig. I allmänhet är dessa tecken har en diamantform med en mörk gul eller orange bakgrund. Dessa uppseendeväckande tecken kommer ofta innehålla antingen en bild av person som arbetar eller, i andra fall, skälet för vägarbete. Baserat på skäl som nämns i tecknet, ska föraren köra antingen långsamt eller försiktigt, och i vissa fall till och med ta en skenmanöver.
Körsäkerheten

körskolor är inrättats för att hjälpa eleverna lära sig genom erkännande, minne, skriftliga prov och faktiska landsvägskörning. En instruktör tar dig ut på vägen och låter dig navigera vägar att lära sig genom din körupplevelse. Körskola kommer att erbjuda dig många bra tips om hur man kan driva ett fordon. I de flesta fall kommer en instruktör lära dig alla detaljer i defensiv körning, de faror du kan möta under körning och de olika trafikmiljöer och vägmärken, som du kommer att stöta på när du kör.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-school/147776.html

Previous:
Next:

kÖRSKOLA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.