Svenska Bil >> Driving Safety >> kÖRSKOLA >> Content

Snabba trafiken skolor i Kalifornien

Det finns inte mycket du kan göra när ljusen i en polisbil blinkar bakom dig. Antingen du tänker vad har jag gjort eller hur ska jag få ut av detta. Moving överträdelser, som att köra mot rött ljus eller stoppskylt, kommer att lägga till en punkt till din körning rekord i Kalifornien. Beroende på din körning historia, kan du ges möjlighet att delta i trafiken skolan. Klassrum trafiken skolor

Traditionell trafiken skolan undervisning sker i ett klassrum. Om det här alternativet fungerar för dig, vara beredd med lunch och ett mellanmål för att hålla dig över genom dagen. Alla trafiken skolklasser måste bestå av 400 minuters instruktion, exklusive tid för registrering, raster och lunch. Om du gör matten, är att endast cirka sju timmars lektionstid. Denna endags klass kan vara skillnaden mellan att behålla ditt körkort eller har det tillfälligt. Addera Online Options

Med förekomsten av teknik finns det ingen anledning att spendera tid sitta i ett klassrum för att slutföra trafik skola. Internet ger dig många online-alternativ som har godkänts av domstolen i ditt område. Se till att du hittar en domstol godkänt alternativ kommer att spara tid, pengar och krångel med att upprepa processen. Webbplatsen Traffic School säger att, "Om du inte har din egen dator, ta kurs på ditt lokala bibliotek, i skolan, ett cyber café, på jobbet eller en väns hus." Online program fungerar bättre för upptagna människor som tycker multitasking.
P Om du inte har tillgång till Internet finns det en DVD /VCR-alternativet som allt du behöver är din TV och en telefon för att slutföra kursen. Du kan också beställa en arbetsbok program som godkänts av många Kaliforniens domstolar.
Testprocessen

trafik skola testprocessen är utformad för att friska upp minnet på lagarna av vägen. Enligt hemsidan Traffic School i Kalifornien, "Testet är flervalsfrågor och byggd för att passa läroplanen, så om du är uppmärksam, bör du inte ha några problem att klara det." Oavsett om du tar din klass i klassrummet, på nätet eller genom att titta på en DVD, kommer det förmodligen att bli ett test i slutet av varje avsnitt och ett slutprov på allt som du har lärt dig. Många online-program ger dig möjlighet att fortsätta ta testet igen utan extra kostnad.
Certificate of tillägg

Oavsett vilken typ av program du väljer, behöver du ett intyg om fullgörande skicka till domstolen. Enligt hemsidan One Day Trafikskolan, "Vissa domstolar tillåter oss att skicka intyget direkt till domstolen för din räkning, kommer dessa domstolar anges under registreringen." Vissa online program erbjuder samma dag rush leverans mot en extra avgift för att se till att ditt certifikat är det innan deadline.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-school/147766.html

Previous:
Next:

kÖRSKOLA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.