Svenska Bil >> Driving Safety >> kÖRSKOLA >> Content

CDL Certified Training Schools

En kommersiell körkort (CDL) ger innehavaren rätt att köra fordon som är stora, bär farliga material eller transportera flera personer. CDL licenser finns tillgängliga i alla 50 stater. CDL utbildning skolor hjälper personer som vill ha en CDL klara nödvändiga tester. Vad är en CDL?

CDL krävs för att köra vissa typer av fordon såsom semi lastbilar och skolbussar. Andra fordon som kräver en CDL inkluderar de som transporterar farliga ämnen, föra över ett visst antal passagerare och de som är över en viss vikt gränser. Fordon såsom långtradare, bussar, vissa utryckningsfordon och sopbilar kräva att alla förare har en CDL licens.
P Det finns olika klasser av CDL. En klass A CDL tillåter föraren att köra något CDL fordon så länge som han har rätt påskrifter för att utföra farliga material. En klass B CDL tillåter föraren att köra fordon som bussar och brandbilar men inte dra en släpvagn. En klass C CDL tillåter förare att använda specialfordon såsom ambulanser och fordon som transporterar fler än 15 passagerare.
Certified CDL skolor

Certified CDL skolor existerar landet att ge CDL utbildning. Dessa skolor är certifierade av den stat där skolan är belägen eller i en stor Trucking Association. En certifierad skola är en som har verifierats som undervisning information om tillståndet testet. Dessa skolor ger CDL utbildning som är avsedd att hjälpa blivande förare att få den kunskap och erfarenhet som de behöver för att klara sina statens CDL licensiering tester. CDL tester kan variera något från staten så det är viktigt att delta i en certifierad CDL utbildning skola i det land där du planerar att bli licensierade. CDL utbildning skolan är inte ett krav för att ta eller skicka en CDL testet. I vissa stater är alla CDL skolor måste vara certifierade för att fungera. The Professional Truck Driver Institute (PTDI)
PTDI Certifiering

ger certifiering för lastbilstransporter skolor rikstäckande och arbetar med olika regeringar och skolor att ge en standardiserad utbildning och läroplanen. PDTI har varit certifiera lastbilstransporter skolor sedan 1980-talet och erbjuder den mest gemensam certifiering bland skolorna i landet.
Fördelar med CDL School

CDL skolan lär förarna hur de kan förmedla både skriven och de drivande delarna av CDL testet. Fördelen med att delta i en CDL skolan är att många skolor erbjuder hjälp arbetsförmedling efter genomgången kurs. CDL skolor tillåter förare att få massor av praktik tid bakom ratten innan de tar sina CDL testet. Vissa högskolor och yrkesskolor erbjuder certifierade CDL program förarutbildning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-school/147765.html

Previous:
Next:

kÖRSKOLA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.