Svenska Bil >> Driving Safety >> kÖRSKOLA >> Content

Har en domare Måste ge dig Trafikskola?

I dagens hektiska livsstil, gör alla misstag på vägen. Fortkörning, köra mot rött ljus eller stoppskylt, gör en U-sväng i ett affärsdistrikt, fel händer. Med strikta köra lagar och kostsamma auto försäkringspremier, hjälper det inte att betala biljetter och få poäng på en drivande post. Trafiken skolan gör att du kan ta bort punkten genom att delta i en domstol godkänd kurs på förarens regler, lagar och säkerhet. En trafik domare kan bevilja dig möjlighet att delta i en trafik skola. Funktion

Delta trafiken skolan har många funktioner. Trafikskolan kan användas för att ta bort en punkt från din färdregistreringen, tillåta en rabatt med din Bilförsäkringar eller användas för att utbilda en ny drivrutin på trafikreglerna. Inte bara nya lagar och information tillhandahålls, men exempel och situationer för att förstå varför det finns lagar varför de ska följas. Det finns tillfällen när livet gör intrång på dina handlingar bakom ratten. Trafikskolan skapades med allmänintresset att förbättra trafiksäkerheten, inte att straffa ett misstag, vilket gör vägen till en säkrare plats att vara.
Traditionell Trafikskolan

Det finns flera sätt att hjälpa dig att slutföra trafiken skolan i tid. Du kan delta i en traditionell in-person, åtta timmars trafik skola komplett med bänkar, föreläsningar, filmer och pop frågesporter. Det finns små variationer med instruktör klasser för att hjälpa till att lindra tristess såsom komedi trafik skola, singlar endast trafik skolan och även gay och lesbisk trafik skola. Traditionell trafiken skolan kräver minst åtta timmar i klassrummet tid tillsammans med ett slutprov som måste passeras innan ett intyg om fullgörande kommer att utfärdas. Den genomsnittliga kostnaden för trafiken skolan är $ 25, och det finns också en avgift som ska betalas till domstolen för möjligheten att delta i skolan.
Alternativ Trafik Skolor

p Det finns mindre traditionella sätt att slutföra dina behov trafiken skolan såsom online-trafiken skolan och även ta hem filmer. Online-trafiken skolor är det mest populära sättet att slutföra din önskade klassen. Det finns en uppsjö av skolor att välja mellan som Kiss My Ticket som gör att du kan gå i din egen takt, ge ett statligt godkänd frågesport och elektroniskt lämna ditt certifikat för färdigställande direkt till domstolen för dig. Blockbuster Video erbjuder en ta hem videotrafik skolan som du kan titta på, och ett intyg utfärdas när videon har återvänt.
Varning

Deltar i en trafik skola gör faktiskt inte radera punkten från din färdregistreringen, det kommer vanligtvis att "förbises" av myndigheter och auto försäkringsbolag. Körning är ett privilegium, inte en rättighet. Det har förekommit fall, men sällsynt, när möjligheten att delta i trafiken skolan har återkallats. När trafiken skolan har beviljats, måste du slutföra det inom en allmän tidsram som kommer att anges på domstolshandlingar. Varje försök att skära klass eller fusk är en förseelse och kan innefatta fängelse, höga böter och förlust av ditt körkort.
Fördelar

Slutföra trafik skola hjälper på många sätt. Det kan hjälpa dig att hålla en ren drivande post och även sänka dina priser Bilförsäkringar. Generellt kan du ta domstol godkänd trafik skola två gånger inom 18 månader. Ett mindre känt faktum är att du specifikt kan begära att domstolen domaren att låta dig ta trafik skolan en tredje gång inom 18 månader. Endast en trafik domare kan godkänna en tredje runda av trafikskola. Trafiken skolan måste slutföras inom en viss tid och med en godkänd domstol kurs. Denna information kommer att ges till dig när du har betalat din fina och bad domstolen för trafik skolan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-school/147709.html

Previous:
Next:

kÖRSKOLA

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.