Hur man testar för en CDL Class A

För att få en kommersiell körkort (CDL) sökanden bör träna på en ackrediterad truckkörning skolan. Vissa företag som kräver yrkesförare för sin verksamhet erbjuda on-the-job training. Om du tränar på din arbetsplats, måste du ändå att lära sig samma kunskaper och färdigheter som lärs ut i körskolor. Dessutom måste du skicka den skriftliga delen av examen för att få en förares tillstånd, i syfte att tränas för att köra med en erfaren CDL hållare. Staterna administrera testning och utfärda kommersiella fordon licenser men de måste uppfylla minimikraven federala normer. Statliga normer får överstiga federal så sökande bör studera för testet är lämpligt för deras tillstånd. För att testa en CDL "klass A"-licens, måste du visa kunskap och färdighet flera områden. Saker du behöver
giltigt körkort
18 år (21 år för att driva interstate)
Visa fler instruktioner
1

Studera "allmän kunskap" som krävs av alla sökande och att gå vidare till nästa testfas. Detta inkluderar CDL regler och påpekar vad som kan diskvalificera dig från att få en CDL, såsom alkohol brott, kränkningar trafik, övertygelser grovt brott och medicinska frågor. Kontrollera dessa ut för att vara säker på att du är kvalificerad för att få en kommersiell licens innan du fortsätter.
2

Lär förfaranden skyddsronder. Detta test kräver översyn och inspektionsrapporter som inkluderar en allmän översikt av fordonet, olja och andra kontroller vätska, bälten, däckslitage och tryck, hjul och slitna elkablar. Starta motorn och kontrollera mätare för oljetryck, kylvätsketemperatur och varningslampor. Kontroll kontrollerna --- ratt, koppling, ljus, gas och broms.
3

Studie drift av fordonskombinationer för att kvalificera sig för en "Class A" CDL. Kombination fordon inkluderar långtradare, dubbel /trippel och rak lastbil med släp. Denna sektion inkluderar låsningsfria bromssystem, luft-bromsar, koppling, släpvagn och kontroll av fordonskombinationer. Den "Klass A" licens tillåter förare att använda långtradare med en tågvikt på 26.001 eller fler pounds och bogsera ett fordon på över 10.000 pounds. Du måste passera vissa tester för att få påskrifter för att köra vissa fordonskombinationer --- dubbel /trippel, fordon med air-bromssystem, tankfartyg och att dra farliga material. De flesta kommersiella lastbilschaufförer driva traktorer drar van trailers.
4

övningsköra att visa kunskaper i grundläggande kontroller och förbättra körförmåga. Detta inkluderar acceleration, hastighet och avstånd, passerar, byte av körfält, stoppa, dra av vägen och parkering. "Klass A" sökande måste ta den drivande delen av testet i fordonet eller liknande fordon som de kommer att arbeta professionellt. Denna provning åläggs sökanden att utföra åtgärder med en trailer på släp. Frågor på tentamen relevant för körningen kan innefatta kunskap om hantering av distraktioner, körning på våt trottoar, nedförsbacke och kurva hastighet, stöd och parkering.
5

Ansök med ditt statlig myndighet för att ta CDL testet. Kontrollera med din statliga institutionen för motorfordon för att testa tid och plats. Många statliga myndigheter boka datum för CDL testning. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145726.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.