Hur man blir en körkortstillstånd

Tjänar ett körkortstillstånd är en tonåring största prestation. Detta är en tid för dig att köra med en erfaren förare och samla erfarenhet bakom ratten i förberedelserna för din förarens test. Bara för att du har anförtrotts detta privilegium, betyder det inte att du är fri att göra som du vill. Det finns flera sätt att förlora ditt körkortstillstånd. Instruktioner
1

Drive utan en erfaren förare i passagerarsätet och du har ditt tillstånd tas bort. Alla stater har lagar om detta och en del varierar, men den allmänna idén är att du bara får köra medan någon över 18 års ålder är i passagerarsätet. Många stater gör det också olagligt för personer under 18 att vara i bilen.
2

blir stoppad för fortkörning, och du kan också förlora ditt tillstånd. Det är olagligt för alla förare att gå längre än hastighetsgränsen. Om du inte har din licens ännu, kan du dömas till böter eller förlora ditt lärande privilegier. Det är bäst att följa alla lagar och inte ta chansen.
3

orsaka en olycka eller allmänt vara fel är en annan bombsäkert sätt att förlora ditt körkortstillstånd. Medan du fortfarande lära sig att köra bil, kan du förlora de privilegier för en förseelse som denna. Alltid vara en defensiv förare.
4

kör ett fordon under påverkan av droger eller alkohol och ditt körkortstillstånd kommer att tas bort. Denna lag gäller för alla förare, inte bara elever, som har för avsikt att hålla alla på vägen säker.
5

Låt körkortstillstånd förfaller och kör är ett annat sätt att förlora dina privilegier. Många stater ger endast ut elevens tillstånd för angivna tidsperioder. Om du inte har säkrat ett körkort när det går ut och fortsätter att köra, har du inte en chans för tidigt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145121.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.