Praktisk undervisning kompetens för trafiklärare

Undervisning nya förare om kraven för säker körning och trafikreglerna kan vara en svår och komplicerad uppgift. Detta är särskilt sant när eleverna är nya förare som kan ha tillbringat lite eller ingen tid bakom ratten. Men det finns många pedagogiska färdigheter som kan användas för att effektivt kommunicera viktig information om körningen. Visuella hjälpmedel

Undervisning med visuella hjälpmedel kan vara ett utmärkt sätt att introducera nya koncept och tillåta elever att engagera sig med materialet. Magnetiska tavlor som presenterar ett flygfoto över en korsning med rörliga ikoner för bilar, fotgängare och gatuskyltar kan illustrera många olika trafik scenarier och ställa frågor om vad manövrar är lagliga eller säkra. För elever med stora visuella inlärningsförmåga, kan en lärare med hjälp av visuella hjälpmedel vara det bästa sättet att lära sig nytt material. Addera Multimedia

I de flesta klassrum, det kommer också vara möjligheten att använda videofilmer som ett pedagogiskt verktyg. Videos finns på en mängd olika kör ämnen, från körsäkerheten till en specifik statens alkoholpolitik. Andra filmer täcka tips för körning i extrema väderförhållanden, grundläggande funktioner bilsäkerhet och vad som förväntas på en provkörning för ett körkort. Idag är många av dessa filmer finns tillgängliga på nätet. Men som med alla andra ämne, bör lärare vara duktiga på att presentera videor som en del av en större lektionsplanering på vilket ämne som behandlas. Även filmer från en trovärdig källa kan kräva diskussion för studenter att få den mest användbara instruktioner.
Trafik Observation

Ibland föreläsningar klassrummet, och även visuella hjälpmedel, är inte tillräckligt för studenter stadigt grepp om en särskilt svår fråga. Om det är säkert och tillåtet, kan faktiskt ge sig ut ur klassrummet för att observera trafiken i handling vara ett av de bästa sätten att förbereda studenterna för att få bakom ratten själv. I verkliga scenarier världens trafik, kan en instruktör har möjligheter att påpeka vanliga misstag eller olagliga manövrar från andra förare, vilket kan vara svårt om eleven faktiskt kör och kräver undervisning på sina egna handlingar.

Instruktions Driving

För en student att lära sig att köra, är praktiken viktig. Instruktions körning bör vara en balans mellan att ge eleven en chans att lära sig att använda en bil bekvämt och ge dem tränar svara på förändrade trafikmönster och skyltar. Grunderna --- startar en bil, sätta den i rörelse, stoppa och göra svängar --- kan utövas på en parkeringsplats eller annan säker plats. En students första enhet på allmänna vägar bör göras när trafiken är låg eller måttlig. Så småningom kan han gå vidare till mer komplicerade körning eftersom hans färdigheter förbättras.
Konstruktiv utvärdering


Efter en elevs övningskörning, ska instruktören ta tid att ge konstruktiv feedback. Till skillnad instruktion ges under övningskörning, kan detta inkludera fördjupade diskussioner om eventuella återkommande misstag eller farliga vanor. Att ge konstruktiv kritik är en av de viktigaste färdigheterna för alla lärare, och indikerar att en elev vad han gjorde rätt eller om han håller på att förbättras kan vara viktigt att skapa förtroende i vad som kan vara en stressig, nedslående lärande process för vissa.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145273.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.