Hur kan jag få en CDL Med DMV?

En kommersiell körkort kan fås från din lokala avdelning av motorfordon. Du behöver en CDL licens om du vill köra stora specialitet fordon såsom långtradare eller bussar. Drivrutiner kan få en CDL genom att ta och förmedla både en skriftlig och körskicklighet CDL testet. CDL testa material och kvalifikationer varierar beroende på stat du bor i, så tester och materialprovning inte är identiska över hela landet. Instruktioner
1

Kontakta ditt tillstånd Department of Motor Vehicles och verifiera att du är berättigad att erhålla en CDL licens från staten. CDL licenser endast utfärdas till personer med relativt rena körning poster.
2

Bestäm vilken klass av CDL du tänker skaffa. En klass A CDL gör att du kan köra traktor och släp fordon som överskrider en bruttovikt rating av £ 26.001. En klass B CDL gör att du kan köra enstaka fordon som överskrider vikten på £ 26.001. En klass C CDL ges till förare av fordon som inte överskrider den vikt rating för klass A eller B men transportera fler än 15 passagerare eller farligt material. Skaffa årets exemplar av
3

din statens CDL handbok från DMV. Studera det tills du är helt bekväm och har en tydlig förståelse av all den information som presenteras i handboken.
4

ta och skicka din skriftliga CDL testet. Om du har möjlighet att klara detta test, då du kommer att få en CDL körkortstillstånd och tillåtas att ta CDL körkunskaper testet. Om du passerar båda, kommer du att få din CDL.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145853.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.