Hur man parkera ett körprov

Den fruktade sista steget i förarprovet, fickparkering, är en mardröm för de flesta oerfarna förare. Vanligtvis kompletteras med kottar under förarens testet, kan fickparkering lätt praktiseras med bilar på en sidogata eller på en trottoarkant i staden. Med några enkla steg och vänder på hjulet, och tillräckligt med praxis, kan vem som helst behärska konsten i tid för förarens test. Instruktioner
1

Slå på din tur signal för att indikera en högersväng.
2

Dra upp 3 eller 4 meter bort från den främre bilen av de två bilar du försöker att parkera mellan. Bilen ska vara parallell med bilen bredvid dig. De bakre stötfångare i din bil och bilen bredvid din, bör i linje med varandra. Om du är parkering mellan koner, bör din bakre stötfångaren vara i linje med den bakre konen i fronten set. Sätt din bil i omvänd och kontrollera din backspegel
3

. Kontrollera att det inte finns några bilar, människor eller föremål bakom dig, och ingenting är i parkering plats du försöker ta.
4

Snurra hjulet kraftigt åt vänster och ta bort foten från bromsen långsamt. Detta kommer att vända bilens hjul och tillåter dig att sakta backa in din parkeringsplats. Dina bakhjulen ska huvudet mot baksidan bilen och trottoarkanten i en vinkel.
5

Snurra hjulet till höger för att räta bilen ut när din högra bakhjulen är nära trottoarkanten. Med din ratten i sin rak position, fortsätter bakåt tills du nästan når bilen (eller kottar) bakom dig.
6

Shift bilen i enheten och placera dig så nära trottoarkanten som möjligt, ge både bilen framför dig och bilen bakom tillräckligt med utrymme för att lämna sina parkeringsplatser.
7

Reverse igen och räta din bil i enheten om en gång var inte tillräckligt, eller om du var alltför långt från trottoarkanten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145160.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.