DMV Permit Test Preparation

Quick: Vad är det rätta efter avstånd till bilen framför dig? En färsk undersökning från GMAC Försäkring fann att 80 procent av licensierade förare kunde inte svara på denna verkliga frågan ur ett körkortstillstånd DMV testet. Lyckligtvis, när det blir dags att ta ditt test, är det lätt att överlista denna kusliga statistik. Allt som krävs är lite informerad praktik och planering. Göra en plan

Det första du behöver göra är att lista ut vad man ska fokusera på under studietiden. Det mest effektiva sättet att göra detta är att ta en praxis test, som kan hittas på nätet via din statens DMV hemsida. Försök att replikera verkliga provet inställningen så mycket som möjligt-tiden på dagen du ska ta det, en annan inställning än din bekväma plats på soffan, och med lite buller som händer omkring dig.

Gång du betygsätta den praxis test, har du en klar bild av de områden som du behöver för att studera. Kanske ser du att du behöver fräscha upp dina trafikskyltar eller taktik för svåra väderförhållanden körning, eller kanske du behöver mer information om särskilda regler för nya drivrutiner. Oavsett frågor du missar, vet att det är dessa områden att fokusera på.
Studieteknik och strategier

plocka upp din statens guide testa studien från DMV-de flesta är också tillgängliga på nätet. Läs igenom hela guiden en gång eftersom, enligt California DMV hemsida, frågorna från testet kommer direkt från det här. Ägna en dag eller två för att studera varje område som du utfört dåligt på under praktiken test.

När angripa de ämnesområden som ni gjorde dåligt på i praktiken testet, gå igenom och lyfta fram viktig information i DMV guide . Efter detta, gå tillbaka och göra flashcards av viktig information. Hur många fötter inför en sväng ska du slår på signalen? Vilken är den rättsliga alkohol gränsen? Kan minderåriga köra med andra minderåriga i bilen?

Efter dessa fokuserade studiedagar, borsta upp ditt test kunskaper med några fler övningsprov. Kaliforniens DMV hemsida rekommenderar att minst en av deras praktik versioner innan visar upp för den äkta varan. Var du än befinner dina övningsprov, se till att frågorna kommer från de faktiska elevernas tillstånd tester från ditt tillstånd. Det bästa stället att hitta dessa är på din statens officiella DMV webbplats. (De är oftast gratis här också, till skillnad från många privatägda sådana.) Addera ditt schema Study Time

Början preparat ungefär en månad innan testet kommer lämna gott om tid. Fyra veckor ut, ta test för att identifiera dina svaga områden. De kommande två veckorna, tillbringar ungefär en halvtimme varje kväll läsa och granska informationen i dina problem områden. Veckan innan, ta en praxis test eller två och borsta upp all information som du fortfarande kämpar med.
Testdagen

När den stora dagen rullar runt , är det sista du vill känna sig stressad och oförberedd. Oroa dig inte om att göra någon studerar förutom att göra en snabb läs-over av material du har gått igenom. För att se till att du går in med rätt sinnestillstånd: • Läs frågorna noga-men inte alltför noga. Svaret blir tydligt om du har förberett, säger California DMV hemsida. • Var inte nervös. Allt som studerar får du mer än beredd att passera. • Vara bekväm och avslappnad. Ät något i förväg, får vila på natten innan, och se till att du har allt material du behöver packas upp långt innan det är dags att gå till DMV.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145304.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.