Frågor för en defensiv körning kurs

Bilolyckor kan vara förödande. Från en liten fender-bender till stor förlust av liv, de flesta olyckor har den vanligaste orsaken till en förare inte uppmärksammar. Olyckor kan vara särskilt frustrerande om de inte är ditt fel. Det enda sättet att undvika en förare som inte är uppmärksamma är av defensiv körning. Detta innebär inte bara ser ut själv, men ser ut för andra förare. Vid utformning av en defensiv körning kurs, kan olika scenarier presenteras. Efteråt kan några bra frågor ställas av studenter i ett försök att få dem att tänka. Left Turn Fråga

De första frågorna ska handla om graden av tillit studenter ska in i andra förare. Enligt Nemours Foundation, aldrig beroende av andra förare. Ett scenario skulle kunna inrättas där en elev kör rakt igenom ett grönt ljus. En mötande bil svänga vänster. Frågan är: "Vill du vara beroende av den andra föraren inte svänga vänster framför dig?" Svaret borde vara "Nej" Eleverna kan förklara varför svaret ska vara "Nej"
Ice Fråga

Ett scenario kan sättas upp under de tidiga vintermånaderna. Antag eleven kör, och det börjar regna. Studenten märker regnet förvandlas till frysning slask. eleven är på väg att korsa en bro. Frågan blir:?. Ska du fortsätta köra som om ingenting händer "Svaret är" Nej "Erfarna förare vet isen samlas på broar och överfarter först, och de sakta ner på grund av halka Michigan State Police uppgav att vägar börjar frysa vid 40 grader Fahrenheit, i stället för 32 grader. Vidare broar och överfarter fryser alltid över först.
Vävning drivrutiner

En student driver . på vägen, och en bil framför dem väver våldsamt fram och tillbaka utanför banorna Frågan blir: "Vad ska du göra" Det rätta svaret är "Ge dem en bred kaj." Föraren kunde vara berusad och inte medvetna om sin omgivning. Stanna tillbaka så långt som möjligt, eftersom han kan smälla på sina bromsar. Om studenten försöker passera, kunde väva rätt in i studentens bilen. han Om studenten har en mobiltelefon, han borde dra över till den sida av vägen och ringa myndigheterna med placeringen av vävning bilen.
Motorcyklar

Motorcykel förare har en unik uppsättning av oro --- för honom och .. för bilarna runt honom Ett scenario är att du kör bakom en motorcykel Frågan blir: "? Skulle du behandla motorcykeln som en annan bil" Svaret är "Nej" Om en bil får punktering, är det oftast kontrollerbar . Om en motorcykel får punktering, kommer det "utplåna" och kasta ryttaren på vägen. Förutse sådana händelser, och ger cyklisten mer utrymme. Om han träffar en fiffig plats eller grus, oddsen är goda att han kommer att utplåna .
Lösa Laster

Ett scenario är att du kör bakom en pickup med skräp inte bunden i sängen Frågan blir:. "Vad ska du göra? "Svaret är" Inte bakluckan och backa. "Om lasten är löst, oddsen är goda att lastbilen kommer att förlora en del av det på vägen. Om trucken förlorar ungefär ett slutet bord eller lampa, tillräckligt med utrymme mellan dig och lastbilen för att undvika att slå i objektet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145845.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.