Hur man kör en Split Shift Rear End

Att köra en split-shift dubbla transmission bil är inte lätt, men när du väl fått kläm på det, är resan mycket smidig. Split-shift bak-axelväxel var utformade för fordon som kräver en hel del moment att bära tunga laster och det är därför de är populära i dumper och semi-traktorer. Siesta system är populära eftersom det stora antalet växlar hindrar trucken från raglande varje gång du skiftar bär en tung last. Instruktioner
1

Sätt både överförings rutor i "Neutral". Brand-up bilen och satte foten på bromsen. Släpp luftbromsar. In kopplingen och lägger den primära transmissionen rutan på första växeln. Sätt extratransmissionssektionen rutan på första växeln också.
2

Släpp kopplingen långsamt och låta de redskap för att engagera. Framåt, placera din fot på gaspedalen och föra din varvräknare s varv per minut upp till en lämplig skiftande hastighet. Skjut kopplingen till golvet, släpp det, och skjut den mot golvet igen. Flytta hjälpväxeln stick in andra växeln och släpper kopplingen. Du är nu på andra på din extra, men din primära växellåda är fortfarande i första. Följ denna process genom dina återstående två extra växlar, tredje och fjärde.
3

Höj din rpm till en lämplig skiftande hastighet och dubbel-pump kopplingen, hålla den nere på den andra pumpen. Sätt ditt hjälplåda i "Neutral" och flytta din primära växellådan i andra växeln. Skjut hjälplådan i första växeln och släpper kopplingen. Du har just utfört handlingen att split växling.
4

Skift genom växlarna för din extra låda tills du når fjärde växeln, då kopplingen överföringarna, neutralisera din armhålan rutan och flytta den primära transmissionen rutan i tredje . Flytta genom växlarna för din extra låda tills du når fjärde växeln och sedan neutralisera din extra box och flytta den primära in i fjärde och börja röra sig genom din extra lådan igen. Du bara framgångsrikt körde genom växlarna i en delad shifter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145794.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.