Hur man installerar Chains Metal Tire

Snökedja, eller snökedjor, är en enhet som är ansluten till fordonsdäck att ge förbättrad dragkraft vid körning på snö eller istäckta ytor. Du måste offra hastighet för säkerhet vid användning av snökedjor, begränsar körhastigheten till maximalt 25 miles per timme. Installera en snökedja kan tyckas vara en svår uppgift, men är egentligen en enkel och okomplicerad. Lär dig hur du installerar slirskydd för att hindra bilen från att glida ur kontroll när man kör på en snöig dag. Saker du behöver
slirskydd
bungee rep
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på jämn mark, och på en plats där det inte kommer att hindra trafikflödet. Engagera bilens nödbroms, och stäng av motorn.
2

Leta bilens drivhjul. Lay kedjorna platt på marken parallellt med varandra längs banan av hjulspår, med metall krokar nedåt. Justera positionen av kedjorna så att de tvärgående kedjor skulle vara i kontakt med slitbanan område eller yta hos varje däck. Kör bilen långsamt, halvvägs på kedjorna.
3

Titta på metalldelarna på båda ändarna av kedjorna. Håll varje inre (närmast motorn) kontakt i båda ändarna av kedjorna med varje hand. Häng kedjorna över däcket medan du håller varje kontakt, och haka båda kontakterna ihop.
4

Dra och justera kedjorna så att de kommer att linda runt däcken tätt med så lite slack som möjligt. Håll varje yttre (närmast dig) kontakt i båda ändarna av kedjorna med varje hand, och haka båda kontakterna tillsammans. Kontrollera den yttre kontakten är så tätt det går.
5

Hook ett bungee rep på den övre kanten kedjan vid den yttre sidan av däcket. Kör bungee rep 360 grader runt den yttre kanten av däcket och ansluta den till kanten kedjan varje kvartal på vägen så att bungee rep kommer att dra kedjorna så hårt som möjligt. Upprepa detta steg med början från steg 3 för att installera kedjor på andra däck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145771.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.