Förare tillståndskrav i Kalifornien

Skaffa ett körkort ses ofta som en rätt till passage bland tonåringar, men de först måste förtjäna sin instruktions förare tillstånd. En instruktions tillstånd ger förarna möjlighet att öva med sina föräldrar eller vårdnadshavare innan licensiering tentamen. Delstaten Kalifornien har omfattande krav på tonåringar som vill få sin instruktions förare tillstånd. Förkunskaper

För att få sin instruktions förare tillstånd, måste tonåringar som är 15 och ett halvt, men under 18 år har genomgått eller vara inskrivna i förarutbildning och förarens kurser och uppfylla en rad krav vid Institutionen för motorfordon (DMV).

Till att börja, måste de fylla i nödvändiga pappersarbetet och har sina föräldrar skriva under dokumentet. Sökanden måste då ge ett tumavtryck, ta en bild och kontrollera deras personnummer, födelsedatum och juridiska namn. Slutligen måste sökanden betala ansökningsavgiften, passera en vision examen och en 46 fråga lagar trafik test med minst poäng av 39.

Sökande som är äldre än 17 och ett halvt, men under 18 år kan tjänar sitt tillstånd utan förarutbildning och förarens certifikat utbildning och kommer att ges ett provisoriskt tillstånd när de passerar trafiken lagar testet. trafikbegränsningar

Teenage förare som är mellan 15 och ett halvt och 17 och ett halvt år med en preliminär förarens tillstånd får endast köra i närvaro av en professionell eller med en licensierad vuxen förare som är 25 år eller äldre.

Förare med en provisoriska tillstånd mellan som är äldre än 17 och ett halvt, men under 18 år som inte komplett förarutbildning och förarens kurser kan köra med en licensierad förälder, vårdnadshavare, make eller vuxen som är 25 år eller äldre som sitter i ett läge nära nog för att ta kontrollen över fordonet. Förare med en preliminär tillstånd kan inte köra ensam vid någon tidpunkt.
Körkort Krav

Efter sex månader med en learnerspassersedel, förare som är minst 16 år är berättigade att ta deras körning examen och tjänar sitt körkort. Föraren måste också slutföras krävs drivrutiner kurser, sex timmar av professionell förarutbildning och 50 timmars övningskörning, inklusive 10 timmar på natten med en licensierad vuxen förare som är 25 år eller äldre.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145539.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.