Hur man gör en högersväng vid rödljus

Mest stater tillåter dig att göra en högersväng vid rött ljus. Men det finns saker du behöver veta innan du gör det. Först av allt, se till att staten gör det, speciellt om du kör genom flera stater i en resa. Du måste vara säker på att det inte är en skylt som säger, "inte sväng höger på rött." Instruktioner
1

Kontrollera att staten gör rätt visar vid rött ljus innan du kör genom staten. Merparten av tiden kommer du att veta eftersom de flesta av din körning är i den stat där du bor.
2

Se till att det inte finns en skylt som säger, "Ingen rätt på rött." Om det finns, kan du inte göra svängen på det röda ljuset. Addera 3

Kom till ett fullt stopp. Även om du kan göra en högersväng, måste du ändå betrakta den röda lampan som en stoppskylt. Detta innebär att komma till ett fullständigt stopp och kontrollera villkoren innan svängen.
4

Titta och se om det finns någon mötande trafik. Du måste kontrollera för trafik som kommer rakt liksom från vänstersväng körfält. Vänta ett avbrott i trafiken innan du fortsätter.
5

Se om det finns några människor som passerar på gatan. Du måste vänta tills de är över innan du kan gå vidare.
6

Se till att allt är klart och göra din högersväng.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145114.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.