Driver Education Instructor Certification

Under förarutbildningen är ofta tänkt som en stabil av gymnasiet erfarenhet, förordningar existerar från stat till stat om förekomsten av förarutbildningen i skolor och kravet att nya drivrutiner komplett förarutbildning. Även statens krav varierar, de flesta kräver samma grundkomponenter för förarutbildningen instruktör certifiering, vilket inkluderar instruktör utbildning, en undersökning och en ren drivande post. Syfte

certifiering garanterar att förarutbildningen instruktörer är duktiga förare som har en stor kunskap om trafikregler och bestämmelser i den stat där de avser att undervisa. I certifieringen ingår även en säkerhetsprövning för att garantera de sökande är kvalificerade att ge etisk säkerhet undervisning och arbete med tonåringar och unga vuxna.
Utfärdande organisationen

Driver utbildning instruktör certifiering får utfärdas av olika myndigheter statliga myndigheter, inklusive avdelningar för utbildning, motorfordon eller tjänster förare.
Utbildning

Driver utbildning certifiering kräver normalt instruktörer att ta kurser i trafikregler och trafiksäkerhet. Olika stater och skolsystem har lite olika kurskrav, som kan variera i antalet kurser samt kurs leverantör. Vissa statliga certifieringskrav anges att de sökande måste registrera sig i college kurser eller fortbildning och lämna in en officiell utskrift, medan andra statliga körkort byråer ge sin egen utbildning för instruktörer förarutbildning för att bli certifierad.
Examination

flesta statliga certifieringskrav för instruktörer förarutbildning inkluderar en skriftlig tentamen omfattande trafikregler och trafiksäkerhet, medan vissa kan även innefatta ett körprov eller en demonstration av undervisning av sökanden.

Ytterligare krav

Mest certifierade förarutbildning instruktörer måste också uppfylla grundläggande krav på sin licensieringen att köra och deras kriminella och körning bakgrund. De flesta förarutbildning instruktörer bör inneha körkort i den stat där de har för avsikt att undervisa och bör inte ha någon trafik eller kriminella brott inom en angiven tidsperiod. Förarutbildningen instruktörer kan också behöva passera en fysisk undersökning innan de blir certifierade. I vissa stater, måste förarutbildning instruktörer som arbetar i offentliga skolsystem också vara certifierade lärare.
Kvalifikationer

bli en certifierad förarutbildning instruktör kvalificerar dig att arbeta för yrkesförare skolor eller offentliga skolsystem i den stat där du är certifierad. Beroende på vilken typ av tagit kurser och nivåer av certifiering finns, kan du kvalificera dig också att undervisa ytterligare trafiksäkerhet eller defensiv körning kurser på mer specialiserade ämnen än allmän förarutbildningen.
Fördelar

Förutom att bli kvalificerad att undervisa i kommersiella trafikskolor eller offentliga skolsystem, förarutbildning instruktörer också kan använda sin certifiering för att öppna sin egen körskola eller bli en leverantör av trafiksäkerhets-relaterad undervisning i en mängd andra sammanhang . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145458.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.