Florida motorcykelkörkort Krav

Från Easy Rider på de massiva årliga rallyn i Daytona Beach, Florida och Sturgis, South Dakota, motorcykel har länge romantiserad som den ultimata friheten. Den öppna vägen och vinden i håret perfekt attrahera nya förare varje år, men du kan inte bara få på din cykel och rida. De flesta stater har särskilda lagar angående motorcykeln licensieringen, och Florida är inget undantag. Behörighet

sökande måste vara minst 16 år gammal och inneha en vanlig klass E motorfordon körkort för att få en motorcykel påskrift lades. En passerande poäng på det skriftliga och färdigheter prov krävs. Tester administreras av DMV tjänstemän bara. Ryttare som söker en mc-bara körkort är föremål för samma ålder och testkrav. Den DMV ger inte motorcyklar på sökande för att slutföra kompetenstest.
Safety Course

Alla förare måste fylla åtminstone en grundläggande Rider Course (BRC) från en instruktör godkänts av Florida Rider Training Program innan du ansöker om en motorcykel påskrift eller en motorcykel-bara licens. Avancerad säkerhet kurser kallas erfaren ryttare Kurser (ERC) är vanligtvis erbjuds av samma instruktörer. Slutförande av ett ERC befriar sökanden från kompetenstest administreras vid DMV.
Helmet Law

Under 2004 agerade Florida lagstiftande församling på ett partiellt upphävande av den långvariga hjälmlag. Ryttare som är över 21 och har minst $ 10.000 i personskada skydd försäkringsskydd kan rida utan hjälm. Brottsbekämpande myndigheterna fortfarande krävs för att stoppa helmetless ryttare som de misstänker är under 21 och bevis på begränsningarna försäkringsskydd krävs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145435.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.