Vilka är obligatoriska Road kompetens för en Florida förarprov?

En av uppgifterna för Florida Department of Highway Safety och motorfordon är att tilldela och återkalla körkort i staten. Det är viktigt att notera att en väg färdigheter prov krävs för fullständig körkort. I delstaten Florida, måste du vara 18 år gammal eller har haft en Florida körkortstillstånd i minst ett år för att ansöka om ett körkort. Fordon

Du måste ta med egen bil där för att ta förarens test. Det är viktigt att fordonet har gällande registreringsskyltar och registrering och du har försäkring. Fordonet bör inte missa viktiga detaljer såsom strålkastare, blinkers eller säkerhetsbälten. Det är klokt att ta med en bil som du är bekväm. Till exempel, om du är van att köra en bil med automatisk växellåda, ta inte din Florida förarens test i en bil med en manuell växellåda.
Köra

Som nämnts ovan, om fordonet har en manuell växellåda, sedan byta växel smidigt kommer att bli en del av vägen testet. Bortsett från detta, det finns vissa manövrar som alla förare kommer att förväntas utföra. En av dessa är det tre-punkts sväng, eller "K-tur." Du kommer att förväntas förvandla din bil från att gå i en riktning längs en väg att gå den andra, stannar endast tre gånger. Till exempel, om du kör norrut längs en väg, ska du sluta köra söderut på samma väg, med endast 30-40 meter väg utrymme att vända.
Stopp och vrida

Du kommer också att förväntas stanna i rätt körfält. Detta kommer i allmänhet att vara höger körfält, såvida du inte är på en enkelriktad gata. Din teststråket kommer alltid innehålla en stoppskylt. Din instruktör kommer att notera om du kommer till ett fullständigt stopp. Om du tänker vända efteråt, kommer om du använt din tur signal också beaktas. Din instruktör kommer att notera om du aktiverat din tur signal 100 meter innan där du tänkt att vända. Svarvning, naturligtvis, måste göras från rätt körfält.
Körning bakåt och Parkering

Som en del av din Florida provkörning, kommer du bli ombedd att komma till en snabb, säker, stoppa från en hastighet av 20 mph. Du kommer också att uppmanas att köra sakta bakåt för ett avstånd på ungefär 50 meter. Under denna tid, kommer din förare notera om du vände ditt huvud under denna tid snarare än att förlita sig på backspegeln.

När du återvänder till parkeringsplatsen, kommer din instruktör göra vissa din bil är centrerad i sin parkeringsplats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145929.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.