Oklahoma Körkort Krav

I Oklahoma Department of Safety upprätthåller lagar om användning av fordon i staten, liksom regleringen av körkort, tentor och trafiksäkerhet. Driver legitimationsexamination är belägna i hela staten och ge Oklahoma invånarna möjlighet att ta skriftliga och förarprov samt få körkort förnyelser och överlåtelser. Legitimation

Invånare ansöker om Oklahoma körkort måste kunna uppvisa dokumenterade bevis på deras juridiska hemvist i USA. Denna lag gäller för nya invånare, första gången förare och nuvarande Oklahoma förarens licensinnehavares som ansöker om en uppgradering till sin licens klass. Handlingar som läggs fram för Institutionen för säkerhet ska innehålla bevis för sökandens fullständiga namn, födelsedatum och rättslig status och kan inkludera en födelseattest eller pass. Sekundära dokument kan vara socialskyddskort, skola ID, väljare identitetskort, militära ID och titeln eller registrering av personens fordonet. Oklahoma invånare som vill förnya körkort som gått ut måste gå till en krkt Station eller till en tagg examinator att ge sina bevis på amerikanskt uppehållstillstånd.
Graderad Körkort

Oklahomans 15 till 18 år gammal ansöker om körkort måste fylla i alla faser av statens Graderade körkort program. Vid 15, kan tonåringar anmäla sig till ett godkänt förarens utbildning programmet genom sina gymnasiet eller från en licensierad kommersiell körskola. Tonåringar som inte har tillgång till något av dessa program får delta i ett statligt godkända moder-Undervisade Driver Education kurs. Vid denna fas, Oklahoma körkort bestämmelserna tillåter 15-åringar att köra endast när åtföljs av en bestyrkt trafiklärare vid mottagning instruktion.
Tillstånd och licenser

Tonåringar inskrivna eller avlagt förarens utbildning utbildning kan få ett körkortstillstånd vid en ålder av 15 1/2 efter att ha passerat en skriftlig förarprov och en vision tentamen. De kan köra så länge de har en licensierad förare 21 år eller äldre i bilen med dem. De som är 16 år kan få ett körkortstillstånd och kör med tillsyn efter att ha passerat de nödvändiga proven utan att behöva fylla i förarens utbildning utbildning först. Efter sex månader, kan körkortstillstånd innehavare erhålla ett intermediärt körkort efter att ha minst två års handledd körupplevelse med ett minimum av 50 timmar, varav 10 timmar nattrafik. Körkort krävs för denna fas omfattar passerar en körskicklighet prov och inte ha någon trafik övertygelser. Mellanliggande tillståndshavare kan få en obegränsad licens efter sex månader eller genom att nå 18 års ålder och går all körning och test visioner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145583.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.