Fördelar med defensiv körning

Även om många människor är rädda för att flyga eller ta tunnelbanesystem i verkligheten kör en bil är den farligaste resor aktivitet du kan göra. Med mer än 50.000 människor dödats i auto olyckor varje år, kör defensivt är något att ta på största allvar. Inte bara kan öva defensiv körning rädda ditt liv, kan den också ge andra fördelar som kan spara pengar. Fuel Efficiency

Den största fördelen med att köra defensivt är att det kommer att hjälpa dig att nå din bils topp bränsleeffektivitet genom att eliminera täta stopp och snabb acceleration, båda av som sänker bilens effektivitet drastiskt.


färre olyckor

När du kör defensivt, är du automatiskt mer medveten om din omgivning, vilket kommer att resultera i färre olyckor.
Lower Auto Insurance Premiums

Körning gör defensivt en mer försiktig förare, och dina försäkringspremier kommer att sänka som följd. Om du tar dig tid att bli en "certifierad" defensiv förare (genom att ta statligt godkända klasser) ditt bidrag kommer att kosta ännu mindre.
Längre livslängd på däcken


Eftersom defensiv körning innebär mjuk inbromsning och acceleration, kommer dina däck har en längre livslängd eftersom det blir mindre slitage på sina trappsteg.
mindre total motorslitage

annan fördel med defensiv körning är att din motor inte kommer att vara ansträngd under hårda inbromsningar och snabba accelerationer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145155.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.