Hur man startar ett Driving School i Kalifornien

Om du letar efter ett företag som aldrig kommer att sakna kunderna då en körskola är en bra idé. Folk kommer alltid att vilja lära sig att köra. Om du har erfarenhet som trafiklärare, sedan kör en körskola inte vara alltför svårt. Det kräver en hel del pengar för att köpa bilar, men det fina är att du kan börja i liten skala med, säg, tre bilar och expandera som företag plockar upp. Instruktioner
1

Få erfarenhet som trafiklärare. Innan du startar en körskola i Kalifornien, är du skyldig att ha minst 2000 timmars körning-instruktör erfarenhet. Det finns ett antal trafikskolor som Western lastbil skola i Sacramento, Kalifornien Driving School i Monterey Park, och många andra. Sök körskolor i ditt område och ansöka om att bli en instruktör där. Du måste vara minst 21 år gammal.
2

Ta certifierad drivrutin-instruktör kurs. Detta omfattar 60 timmar i ett klassrum och en tentamen. Det kan kosta upp till $ 2,500. Du kommer då att ta California DMV körning-instruktör examen. Ansökningsavgiften är $ 30, och det finns en $ 30 återupptagningsavgift, och en $ 15 överföring av licensavgift.
3

Ansök om en drivande skola ägare licens. Blanketterna kan laddas ner från California DMV hemsida. Det finns flera former som ska fyllas i, till exempel intyg om överensstämmelse formulär och blanketter försäkring. Du kommer att betala en $ 150 nonrefundable avgift bland annat kostnader. Du kommer också att behöva lämna din kursplan för godkännande. Som en del av tillståndsplikten bör din verksamhet ha ett kontor. Lokalerna ska ägnas endast till den verksamhet som utförs. De fordon som du kommer att använda i din skola också måste inspekteras innan du utfärdas med en licens. Det tar around120 dagar att behandla en ansökan. Programpaketen lämnas in till de yrkesmässiga licens inspektörerna. Annat än den körskola ägare licens, är du också skyldig att ha en Instruktörer License.
4

Annonsera din körskola. Du kan göra det i den lokala tidningen, på gymnasieskolor, eller via flygblad. Erbjuda rabatter för att locka nya kunder och behålla gamla. Du kan också annonsera på nätet och genom att skriva t-shirts.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145624.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.