Hur man ansöker om en klass B CDL licens

En kommersiell körkort krävs för drift av fordon som uppfyller vissa viktkraven. Dessa fordon består oftast av större skåpbilar, lastbilar och tung utrustning och maskiner. Den klass B körkort tillåter sökande att driva stora kommersiella fordon som drivs som en enhet, i motsats till två-enhet dumprar och husvagns-dra dumprar cement. Ansökningsprocessen för att få en klass B kommersiell körkort omfattar slutförandet av flera datoriserade eller skriftliga prov, förvärv av intyget, demonstration av förarens säkerhet kunskap och fullbordandet av en provkörning. Saker du behöver
Vehicle
Icke-kommersiell körkort
Visa fler instruktioner
1

godkänd skriftlig allmänna kunskapen test. All kommersiell körkort sökande måste få ett godkänt resultat på det skriftliga allmänna kunskapen test oavsett licens skriven class.The provet ges vanligen i en 30-fråga flervalsfrågor. I många stater, kan provet tas flera gånger, men ett tredje misslyckat får kräva att den sökande vänta 30 dagar innan du tar ett annat test. Det skriftliga provet, tillsammans med väg-tester och prov påskrift, är tillgängliga genom ett stort antal privata transporter skolor, även om klass B licensen skall utfärdas av institutionen för motorfordon. Avgifterna för provning, körprov och någon kurs du kan ta kan variera efter skolan. Dessutom, CDL kurser är ofta undervisning-återbetalningspliktiga genom användning av utbildningsprogram såsom den amerikanska militärens Montgomery GI Bill.
2

Slutför CDL air-bromsar testet. Om fordonet du vill använda är utrustad med en luft-bromssystem, måste du fylla i en luft-bromsar undersökning att förvärva påskrift för din licens.
3

Passera pre-trip inspektion examen. Den kommersiella körkort sökande måste passera en pre-trip inspektion utvärdering. Den före resan inspektion är en utvärdering som används för att mäta den sökandes kunskaper om säkerhet och förebyggande underhåll tekniker som behövs för att driva tunga fordon. Tentan bedrivs som både en praktisk walk-around och ett datoriserat fordon kunskapstest.
4

Ta grundläggande färdigheter testet, även känd som en provkörning. Detta test är utformat för att utvärdera den sökandes förståelse av grundläggande köra lagar och förmåga att driva ett motorfordon. De flesta stater kräver att du utför på väg med hjälp av typ och storlek fordon som du kommer att arbeta under användningen av din kommersiell körkort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145716.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.