Colorado Klass B Commercial Körkort Krav

A Klass B kommersiell körkort (CDL B) krävs i Colorado för att driva alla fordon som väger mer än 26.000 pounds. De flesta skola bussförare, offentliga bussföretag och leverans förare butik måste ha ett giltigt CDL B. Skaffa en CDL B i Colorado kräver studier och praktik, men det kan ge arbetstillfällen. Giltig Klass D Körkort

För att få din CDL B i Colorado, måste du ha ett giltigt klass D körkort, vilket är den vanliga icke-kommersiell licens som erhålls genom att fylla de grundläggande skriftliga färdigheter tentamen och körprov. Du måste ha en klass D-körkort för att ta CDL B skriftliga provet.
Permit

krävs tillstånd för att driva ett fordon i klass B med en instruktör. Innan tillstånd utfärdas, måste du ange ditt personnummer, ett giltigt Department of Transportation medicinska kort och identifiering. Dessutom måste du passera en kommersiell körkort skriftligt prov och ett syntest och betala en avgift på $ 14, som av 2010, på en Colorado Department of Motor Vehicles (DMV) kontoret.
Road Test

En provkörning krävs för att slutföra provkörning i Colorado du måste passera tre fristående yrkesprov: pre-trip inspektion (veta om din bil är säkert att köra), grundläggande kontroll av fordon ( att kunna hantera fordonet färdas framåt, bakåt och samtidigt vrida) och körning på väg (att kunna säkert köra ditt fordon i trafik). Efter att ha passerat din väg test, betalar du en 35 $ licensavgift, som av 2010, för att få din Colorado klass B kommersiell körkort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145498.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.