Om förarprov

förarprov används som förberedelse för när en förare behöver intyga för en provkörning och förbättra sina körkunskaper i syfte att erhålla ett körkort. Förarprov kan också vidtas om en förares kompetens ifrågasätts av statliga eller lokala myndigheter. Man kan också ta en förares testa om han vill uppdatera kunskaper om att köra ett motorfordon. Betydelse

Betydelsen av att ta körkort är att den förbereder en drivrutin för upplevelse på den öppna vägen och att kunna få sitt motorfordon operatörer licens. Ett körprov utförs av en trafiklärare som är närvarande under testet, det finns flera olika bedömningar som instruktör kurs skall studenten. Vid slutet av förarprovet instruktören kommer att räkna slutresultatet och avgöra om eleven gått.
Funktioner

förarprov normalt kommer att innehålla grundläggande färdigheter bedömningar som Föraren måste visa förståelse för, till exempel landsvägskörning, hastighet, bromsning, acceleration, vägskylt lyhördhet och kompetens parkeringsplatser. Grundläggande kunskaper om ett fordons funktion såsom där blinkers är och hur man byter ett däck kan också krävas som en del av ett körprov. I vissa fall kan det också finnas ett skriftligt kunskapsprov som måste fyllas.
Funktion

Den huvudsakliga funktionen för ett körprov är att demonstrera nödvändiga färdigheter som behövs för att kunna göra säkra beslut vid körning på vägar. Körprovet handlar om att köra ett motorfordon med instruktören närvarande så att körförmågan kan analyseras och kritiseras så justeringar och förbättringar kan göras, om det behövs.
Tidsplan
< p> Tidsramen för att genomföra ett förarprov är oftast inte längre än en timme, även om vissa tester är mer noggrann. Någon tid tillbringas på en parkeringsplats observerar förarens kompetens med parallella, lodräta och vinklad parkering tekniker. Senare har tid på motorväg och motorväg körning, vilket är den längsta delen av förarprovet som flera observationer vanligtvis görs av instruktören under denna tid.
Överväganden
< p> Man bör överväga att ta ett körprov, om han förbereder sig för att ta ett förarprov genom utrikesministern för att få ett körkort. Ställningen på körprovet beaktas för att vara tillåtet att ta en skriftlig tentamen med utrikesministern.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145140.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.