Så här söker DMV Records

I den digitala tidsåldern navigera alla detaljer i din statens Institutionen för motorfordon har blivit en hel del enklare. Statliga DMVs har hemsidor med värdefull information som kan spara dig en resa till den lokala DMV kontoret. Dessutom kan många av de uppgifter som du behövs för att göra personligen vid en DMV kontoret nu göras online eller via mail. En sådan uppgift är att få din körning register. I de flesta stater, kan du få en komplett avläsning av din körning rekord genom att fylla i några enkla steg på nätet, utan att behöva gå igenom tidskrävande rekord sökningar. Saker du behöver
Internetuppkoppling
Printer
Visa fler instruktioner
1

Gå till din statens DMV hemsida. Denna webbplats är ett. Gov webbplats och kan hittas med en enkel Google-sökning med din statens namn och orden "avdelning av motorfordon."
2

Navigera till online-formulär avsnitt av din statliga DMV hemsida. Begäran om bokföring och pappersarbete är vanliga uppgifter DMV, så detta avsnitt bör vara väl synlig. Till exempel har hemsidan för California Bureau of Motor Vehicles ett avsnitt som heter "formulär" genom vilken du kan komma åt och skriva ut pappersarbete som krävs av DMV.
3

Klicka på alternativet för en förare register begäran. De flesta stater kommer att ha ett ansökningsformulär du kan skriva ut och fylla i. Denna begäran blankett måste skickas till din statens DMV eller lämnas in personligen till en DMV kontoret. Ofta är det åtföljs av en liten avgift.
4

Skriv ut blanketten och fyll i de obligatoriska fälten. Grundläggande identitet och postadress information krävs, liksom ditt körkort nummer och uppgifter ur fordonsregister. Formuläret till din lokala DMV (med begärd avgift)
5

Mail eller slå i den form person. Efter bearbetningen av din förfrågan, kommer DMV förse dig med hela din körning post.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145613.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.