Hur man startar en bil genom att hälla Gas i förgasaren

Hälla bensin i förgasaren är farligt och bör inte göras om det inte finns något annat alternativ för att starta din bil. Om din motor slår bakut under operationen, kan bensinen du häller antändas när den är i dina händer. Om det alls är möjligt undvika denna riskabla förfarandet och har ett professionellt arbete på din bil. Saker du behöver
Bensin container
Batteriladdare
Skyddsglasögon
Brandsläckare
Fuel additiv såsom Marvel Mystery Oil
Bränslefilter
Visa fler instruktioner

1

Försök starta bilen utan att hälla gas i förgasaren. Om du inte har startat bilen under en längre tid, prova att byta olja, oljefilter och tändstift och försöker starta bilen igen. Kontrollera att batteriet är fulladdat.
2

Testa torrhet av förgasaren fat genom att trycka på gaspedalen pumpens hävarm, som vanligtvis finns direkt framför förgasaren. Om du kan pressa pumpen spaken lätt, det finns ingen gas i förgasaren. Om spaken är svårt att trycka ner, det finns gas i förgasaren och du behöver inte lägga till mer.
3

Ta linjen bränsleinloppet går till förgasaren. Ibland kommer gamla ledningar och slangar har smuts, sot, eller annat skräp om bilen har suttit en tid, vilket kan förhindra initial start. Gammalt bränsle från gasledningarna kan också skada eller förstöra förgasaren.

Mata någon bensin till förgasaren skål genom inloppsledningen. Sätt bränslet tillbaka inloppet linje på plats. Kontrollera att du har bensin i bränsletanken. Starta bilen och se om du kan hålla den igång för ett par minuter genom att trycka ned gaspedalen i intervaller när RPM falnar. Du kanske kan starta din bil säkrare på detta sätt och undvika att hälla bensin direkt till förgasaren.
4

Inrätta en liten, extern bränsletank såsom bensin container och anslut den till bränsle inloppsledningen så att den matar direkt till förgasaren. Var noga med att alla bensin rinner genom ett filter innan förgasaren så att bränsle partiklar eller skräp inte skadar förgasaren. Se till att bränsletanken är lyft över förgasaren, men separera från motorn i händelse av en brand. Placera din brandsläckare i närheten och se till att bära skyddsglasögon och brandsäkert material.
5

Häll ett kommersiellt tillgängligt bränsle additiv såsom Marvel Mystery Oil in din externa bränsletanken och blanda väl. Du kommer att vilja ca 10% tillsatsmedel och 90% bensin i tanken.
6

Starta din bil. Det kan vara bra att ha någon som arbetar bränsleledningen och kontrollera att förgasaren blir tillräckligt med gas när du startar bilen. Håll motorn igång i minst tre minuter. Titta temperaturmätaren eller använda en handhållen laser temperaturmätare för att undvika överhettning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145409.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.