Hur får du en Texas Hardship licens?

A Minor Restricted körkort, mer känd som en motgång licens beviljas Texas minderåriga som bygger på nödvändighet. Minderåriga mellan 15 och 18 år kan ansöka om svårigheter med bevis för att det är nödvändigt på grund av en nödsituation, yrkesutbildning eller pedagogiska behov. Bevis på att fylla en förares utbildning kurs krävs förutom i nödsituationer, när en motgång kan beviljas tillfälligt och skall förnyas varje 60 dagar. Med en godkänd förarutbildning, behöver umbäranden licens endast förnyas årligen. Instruktioner
1

Ansök personligen vid ett Department of Public Safety kontor. Ge legitimation, fylla i ansökan och visa bevis för att en förares utbildning kurs (utom i nödfall).
2

Fyll i ansökan umbäranden licens, även känd som DL-77 MRDL applikation, som finns på nätet eller i någon Texas DPS kontor. Behörighet är baserad på en förteckning över godkända behov, inklusive ekonomiska svårigheter som åläggs sökanden att köra för att upprätthålla hushållet, sjukdom av en annan familjemedlem som gör det nödvändigt för sökanden att enheten eller deltagande i ett yrkesinriktat program som kräver att den sökande köra för att delta.
3

Anmäl alla former, och ha en förälder eller vårdnadshavare ger en underskrift av samtycke.
4

in alla ansökningar och nödvändiga dokument för att en Texas Department of Public Safety kontor. När du har godkänts, lämna tillstånd att slutföra processen och få din umbäranden licens.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145627.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.