Skaffa en motgång Körkort

Om ditt körkort har dragits in, kanske du kan ansöka om umbäranden körkort. Krav för att kvalificera för en umbäranden licens varierar från staten. Alla stater kräver att du bevisar att du måste köra för att stödja din familj. Umbäranden licenser begränsas, så att du kan köra till och från arbetet och för familjens skyldigheter, som att köra dina barn till och från skolan. Instruktioner
1

Följ den kränkning som orsakade ditt körkort dras in. Om du inte följde med en trafik kallelse, betala böter eller biljett, sedan kontakta trafiken domstol i länet av jurisdiktion, och betala skuldbeloppet. Om din fjädring beror på otillräcklig vision, då kan du bli skyldig att lämna in en rapport om en synundersökning för körkort kontor. Om din fjädring beror på att du är anses vara osäkra bakom ett fordon, såsom att vara en vanlig trafik gärningsmannen (HTO) eller körning under påverkan (DUI), kan du bli tvungen att ta en avancerad kurs förare förbättring och passera en förare test .
2

Besök din lokala Department of Motor Vehicles, och presentera två bevis på identitet, till exempel ett födelsebevis och pass. Ett av bevisen på identiteten måste visa ett fotografi.
3

Fyll i erforderlig ansökningsblankett för en umbäranden licens, och returnera den till kontoret. Se till att hela formuläret är korrekt ifylld för att förhindra eventuella förseningar eller extra avgifter. Styrka svårigheter, såsom en sjuk familjemedlem som kräver att du kör honom till utnämningar
4

. Du kommer att behöva dokumentera allt du gör gällande och lämnar kontoret med ett schema som innehåller skola eller arbete timmar, aktiviteter du måste närvara eller platser du måste kunna köra till.
5

lägga fram bevis du har betalat alla utestående böter och avgifter eller slutfört alla nödvändiga körning kurser eller tester.
6

Betala avgiften för att få en umbäranden körkort, som varierar från stat till stat.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145629.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.