Night Driving Lessons

Körning är en av de viktigaste delarna av att lära sig att köra säkert om du är en ny förare på vägen. De flesta förare kurser kräver studenterna att köra på natten och det finns ett antal olika lärdomar som dessa nya förare ska träna under lämplig övervakning så att när de kör på egen hand de är förberedda för dessa mer ogynnsam villkor. Driving Lights och Brights

Nya förare bör veta hur man använder sina vanliga Trafikbelysning och vet hur man slår sina Brights på och av utan att det kompromissa hur de styr bilen. Brights på bilen behövs i områden som inte har gatubelysning eller stadsljus till bättre ljus på vägen en förare kör på. Däremot kan Brights också blinda andra förare så de måste stängas av när en annan bil närmar sig eller annan bil är framför den nya förarens bil. Öva kör runt kvarteret och vrida Brights på och av på natten, med en passagerare åt dig att göra det på måfå. Detta kommer att hjälpa en ny drivrutin för att göra detta snabbt för säkerheten för sig själv och andra förare på vägen.
Online lektioner

DriversEd.com nya drivrutiner kan läsa upp tips och råd om att köra på natten, samt statistik om farorna med att köra när det är mörkt ute. Drivrutiner är tre gånger större risk att råka ut för olyckor när det är mörkt då de är när det är ljust ute. Tips på denna webbplats omfattar även halvljus och helljus för bilen, inte köra när man är trött och veta hur man sätter på varningsblinkers på bilen på om du måste dra över till sidan av vägen. Den viktigaste läxa att lära om att köra på natten är att det bygger på synen, så att folk kan se din bil och så att du kan se andra bilar på vägen.
Köra på natten

Det bästa sättet att lära sig alla de små nyanser om att köra på natten är att faktiskt gå ut och köra på natten. Kör på natten regelbundet med en licensierad förare som är över 21 år i bilen, börjar med 30-45 minuter runt kvarteret där du bor med låga gatlyktor och väldigt lite trafik. Försök sedan att köra utanför staden där du bor där det är väldigt mörkt och det finns inga naturliga ljus, bortom strålkastarna på andra bilar. Också kör regelbundet genom tätorter, där det kan finnas fotgängare eller andra saker som kan vara svårare att se på natten så att föraren kan bli medvetna om dessa eventuella hinder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145530.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.