Grunderna i Car Driving

Trots att miljontals amerikaner är licensierade att köra bilar, kan lära sig att köra säkert och tryggt att vara en utmaning. Varje fordon har sin egen unika uppsättning av färdigheter att bemästra, men det finns flera grundläggande idéer som bör hållas i minnet av alla förare, oavsett om ny eller erfaren. Säkerhet

Säkerheten bör vara bland de viktigaste delarna av att lära sig att köra bil. Automobile dödsfall har minskat drastiskt under de senaste decennierna, främst till följd av utvecklingen och standardiseringen av säkerhetsfunktioner på nya bilar. Säkerställa att en bils säkerhetsfunktioner är i gott skick är det första steget till driving.A bilen bör inte köras om det är i gott skick. Signalhornet ska höras att varna andra förare i nödfall. Bromsar ska inspekteras regelbundet och bytas vid behov. Dessutom bör alla speglar och fönster hållas rena. Speglarna ska placeras för att ge föraren den största synfältet, och bör justeras varje gång en ny förare kommer bilen. Säkerhetsbälten ska alltid användas, och lämpliga förfaranden följas för att installera och köra med barnstolar.
Grundläggande fordonsdrift

köra varje bil är annorlunda, och en bra förare bekantar sig med sitt fordon innan du ställer ut på vägen. Läsa instruktionsboken är ett bra ställe att börja. Grundläggande körning med start bilen, med hjälp av växelväljaren, gaspedal och broms, samt styra och använda bilens riktade signals.Drivers bör noggrant manövrera gas-och bromspedaler tills de blir bekanta med hur mycket kraft som behövs att få bilen att starta och stoppa. Styrning ska ske med två händer, placerade vid 10:00 och 02:00 positioner på hjulet inte göra en sväng. Använd riktade lampor (spaken är oftast placerad på rattstången) för att meddela andra förare i alla svängar.
Övriga körkunskaper
p Det finns flera andra körskicklighet och funktioner i en bil som förare bör vara medveten om. Använda strålkastarna och vindrutetorkare är nödvändig för att köra på natten eller vid dåligt väder. Även om bilen är utrustad med funktioner som dimljus eller 4-hjulsdrift, bör föraren veta hur - och när - för att använda dem. En deltid 4-wheel drive system vanligtvis aktiveras av en spak eller knapp på bilens mittkonsol. Dimljus kan styras genom samma mekanism som strålkastarna, eller kan ha en separat omkopplare eller knapp bilar nearby.For utrustade med manuella växellådor, lära sig att flytta och manövrera kopplingen är ytterligare utmaningar som kräver praktik.

Road Signs

Skickliga körning slutar inte med mastering driften av själva bilen. Veta trafikreglerna och hur man läser vägmärken är nödvändig för säker körning. Stoppskyltar, trafikljus, hastighetsbegränsningar, ingen parkering tecken och korsningar järnvägen kan vara uppenbart för de flesta förare, men andra tecken, såsom sådana som tillåter eller begränsa vissa varv, eller ange filbyten, måste förstås innan föraren sätter ut. Dessutom, vägmarkeringar är viktigt att förstå. Till exempel, den typ av körfält skiljelinjer begagnade rader talar förarna om de kan byta körfält. Fasta linjer betyder bilister inte bör korsa körfält, gör ett delat linje för filbyte. Addera Regional Körning

Slutligen bör en förare bekanta sig med de särskilda utmaningar som drivande i en viss region. Olika väderförhållanden kräver viss färdighet, t.ex. att veta hur man kör i kraftigt regn, snö och is, eller fog.Besides skillnader i vädret, måste förare i olika stater lyda särskilda trafikregler som kan variera från stat till stat. Dessa kan omfatta ersättning av vissa varv, t.ex. U-svängar eller svänger höger vid rött ljus. De flesta stater ger också en högsta hastighet som måste följas när hastighetsgränserna inte postas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145205.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.