Hur bokar din G1 Test

En G1 testet är den skriftliga teoriprov som förarna måste ta innan du får bakom ratten i en bil i Kanada. Testet är det första steget i att få en full licens. Efter G1 testet är avslutat, måste föraren köra med en erfaren förare tills G2 testet har slutförts. Den G1 Testet ger inte förarna en full licens och en förare kan inte köra ensam bygger på att passera G1 licensen. Instruktioner
1

Kontakta ministeriet för transport i provinsen bostad för att lära sig den lägsta åldern för att ta G1 testet. Även om det är vanligtvis 16 i de flesta provinser, är det bättre att vara säker innan du börjar förberedelserna för att studera. Du hittar telefonnumret i din provinsens departement av transport i telefonkatalogen eller genom att göra en Google-sökning på nätet.
2

Läs förarens handbok för provinsen där G1 provet tas. Det är viktigt att läsa rätt handboken, eftersom det kan finnas olika regler för varje provins. Till exempel traktorer är vanligare i prärieprovinserna än i Ontario och det finns särskilda regler för att passera dem på vägen. Addera 3

Ta anteckningar medan du läser handboken. Fokus på grundläggande körmanövrer, betydelser av vägmärken, vilket ansvar som föraren, grundläggande trafikregler och nödsituationer.
4

Delta körning utbildning klasser för att omsätta teorin i praktiken, om känsla osäker om den teoretiska handboken materialet. Dessa kurser kan erbjudas av skoldistrikt, samhällsprogram eller förarens kurser utbildning erbjuds genom ministeriet för transport. Forskning varje program finns i det lokala samhället. Kurserna är ofta krävs innan G2 testet, vilket är den egentliga provkörningen.
5

Kontakta den lokala avdelningen av ministeriet för transport till schema ditt test. Beroende på var provet tas, kan det finnas särskilda tillfällen då du kan ta testet. På vissa ställen, kan du bara gå in och ta provet på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145488.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.