Saker du behöver veta för att klara en Permit Test i Massachusetts

Någon minst 16 år kan ansöka om ett körkort körkortstillstånd i Massachusetts ge sin körrätt inte har upphävts eller återkallats. Om du är under 18 måste du bevisa födelsedatum, ha en föräldrarnas medgivande och personnummer. Om du är 18 år eller äldre måste du bevisa födelsedatum, ger en signatur, bevisar Massachusetts hemvist och tillhandahålla ett Social Security Number. Testet

Du måste passera körkortstillstånd och om en synundersökning innan de får tillstånd. Den körkortstillstånd Provet består av 25 frågor och du måste svara på 18 (72 procent) rätt att passera. Testet administreras på en dator och är endast tillgängligt vid full-service-kontor. Du har 25 minuter att genomföra testet. Per dagen för offentliggörandet, var avgiften för ett körkortstillstånd $ 30.
Förarhandbok

Studie delstaten Massachusetts Förarens handbok. All information om körkortstillstånd test täcks i manualen, som du kan ladda ner från Massachusetts kansli Motor Vehicles hemsida. Manualen omfattar trafiksäkerhet, inklusive hastighetsbegränsningar, trafiksignaler, signaler fotgängare och trafikmärken.
Trafikreglerna

Lär dig reglerna i vägen Som förklaras av Massachusetts Registry of Motor Vehicles Förarens handbok. Körning på vägar i staten styrs av signaler, trottoarmarkeringar och körning lagar. Frågor om körkortstillstånd testet kan avse ingående och uppsägning trafik roterande gräsklippare eller hur man kör på motorvägar. Den manuella stater du måste lära dig att köra säkert på speciella övergångsställen och korsningar och navigera trafiken faror.
Checklista

Har vad du behöver innan du ansöker om tillstånd. Om du är under 18 år måste en förälder eller vårdnadshavare underteckna din ansökan. Betala avgiften för det skriftliga provet och kunna styrka din identitet. Den körkortstillstånd är giltigt i två år. Vid körning med ett körkortstillstånd du måste vara med någon 21 år eller äldre som har en giltig licens.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145865.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.