Skaffa ett körkortstillstånd i New York

Få din körkortstillstånd och bilkörning kan vara en ny och spännande tid i ditt liv. Men innan du får ditt körkortstillstånd i New York, måste du följa vissa riktlinjer som fastställts av New York State Department of Motor Vehicles. Du måste vara 16 för att få ett körkortstillstånd i New York. Det finns också några speciella överväganden för nya förare i New York. Saker du behöver
bevis på uppehållstillstånd
födelseattest
Social trygghet kort
Föräldrarnas medgivande
Visa fler instruktioner
1

Samla de nödvändiga dokumenten att ansöka om ditt körkortstillstånd. I september 2010 i New York, måste du lämna ett bevis på New York bostad, ett födelsebevis och social trygghet kort. Om du inte uppfyller alla krav på identifiering, en förälder eller vårdnadshavare kan fylla ut en MV-45 formulär för att styrka din identitet. Om du är i åldrarna 16 och 18, måste en förälder eller vårdnadshavare underteckna medgivande i formuläret.
2

Besök din DMV kontoret och ta med din legitimation och fylla i formuläret. Du måste också genomgå ett syntest. Ta med kontanter eller kreditkort för att betala din ansökan och förare licensavgift.
3

Ta skriftligt tillstånd testet. New York kan du ta testet så många gånger som du behöver, om du inte klarar. Om du missade testet, försök att läsa din manual igen innan du skriver det.
4

Boka en provkörning. Innan du får ditt körkort, måste du schemalägga en provkörning med DMV. Din New York körkortstillstånd är giltigt i fem år. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145601.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.