Hur man gör ett körkort Adressändring i Philadelphia

Om du har flyttat till en ny adress i Philadelphia, kan du ändra adressen på ditt körkort personligen på en av Philadelphias Department of Motor Vehicles byggnader. Om du nu håller en Pennsylvania körkort, kan du ha rätt att ändra din adress på nätet. Hålla din adress strömmen är till nytta i händelse av en olycka. I Philadelphia, kan du också använda ditt körkort för att identifiera dig under valen. Instruktioner
Bestäm och samla in nödvändiga dokument
1

Samla dina bevis på uppehållstillstånd dokument till en säker mapp eller kuvert. Enligt Pennsylvania Department of Transportation, innehåller bevis på uppehållstillstånd: ström vapentillstånd, hyra eller amorteringar pappersarbete, register skatt, W-2 form och på nuvarande räkningar. Om du är under 18 år och är ny till staten, behöver du inte ett bevis på uppehållstillstånd.
2

Samla ditt Social Security-kort och nuvarande körkort eller statligt identifiering.

3

Lägg minst ett dokument för identifiering till din mapp. Detta inkluderar en amerikansk födelseattest, ett intyg om amerikanska medborgarskap eller medborgarskap eller ett giltigt amerikanskt pass (om ditt namn har ändrats sedan frågan om pass eller födelseattest, måste du ge underlag).
4 < p> Ta bosatt i din nya hushåll om du ännu inte har bevis på uppehållstillstånd för din nya adress i Philadelphia. Denna bosatta måste föra henne bevis på uppehållstillstånd och identifiering samt. Addera Leta DMV eller hemsida och ansöka om ny licens
5

Gå till en DMV i Philadelphia för att slutföra din adressändring. För att spara tid, ladda ner blanketten från deras hemsida och fylla i det i förväg (se "Ändra adress").
6

Ansök om en adressändring på nätet (med hjälp av "Online Körkort /Foto-ID Inloggning "). Det här alternativet är tillgängligt för dig om du redan har ett giltigt Pennsylvania körkort.
7

Använd en återförsäljare auto tagg att lagligt ändra din adress. Auto tag återförsäljare specialiserade på lagligt uppdatera förarbevis och registreringsskyltar, bistå kunder med att fylla i och lämna in pappersarbetet i samband med dessa processer. Även om denna process är snabbare, märker återförsäljarna tar ut avgifter.
8

förstöra ditt gamla körkort när du får licensen med din nya adress. Medan DMV kan slå hål i den för att ogiltigförklara det, ska du förstöra det helt för att förhindra identitetsstöld.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145481.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.