North Carolina Drivrutiner Utbildning Rules

North Carolina tonåringar intresserade av att erhålla ett körkort måste först gå igenom den nödvändiga graderade körkort systemet. North Carolina förare utbildning gäller endast för sökande under 18 år, som vuxna inte krävs för att slutföra förare utbildningar innan de ansöker om ett körkort. Klassrum kurs

förare utbildning kurser ges i lokala gymnasieskolor samt lokala skolor körning. Förare utbildning regler omfattar att när en North Carolina elev når den ålder som krävs, kan han anmäla dig för att gå kursen och han måste fylla i alla 30 timmars undervisning. De förare utbildning kurser som ges vid gymnasier hålls efter skolan i två-eller tre-timmars intervall under 15 eller 10 dagar eller under en sommar schema under förmiddagen. Studenter är skyldiga att ta med en kopia av sin födelseattest eller pass samt en penna och ett lösbladssystem anteckningsbok. Om de går 8:00 till 14:00 femdagars sessioner under sommaren eller veckor semester, bör de ta en lunch varje dag samt. Under klassrummet fasen, har varje elev hans ögon testas för att säkerställa att han kan slutföra drivande fasen av kursen. Addera Driving Fas

När de har slutfört kursen och klarat visionen testet, kan eleverna använda sina förare utbildning certifikat att gälla för deras nivå ett körkortstillstånd. Som en del av deras fortsatta utbildning, kan eleverna köra bara med en licensierad övervaka förare och förare reglerna utbildning uppger att körning endast kan äga rum från 05:00 till 09:00 för de första sex månaderna. Eleverna måste vara i åldrarna 15 och 18 för nivå ett tillstånd, och bara övervakar förare är tillåtna i framsätet med elev förare. De kan inte heller använda mobiltelefoner under körning om det är en nödsituation som de behöver för att ringa föräldrarna, ambulanspersonal, polis eller en läkarmottagning.
Tillfällig licens
< p> I North Carolina, när eleverna har sina körkortstillstånd i 12 månader och inte har några olyckor eller kränkningar trafik de kan få en tillfällig licens efter att ha tagit en provkörning. Förare utbildning reglerna kräver att innehavare av denna nivå två körkort måste vara 16 år eller 17, och de kan köra utan tillsyn utom 09:00 till 05:00 Det enda undantaget från denna regel gäller för studenter som kör till och från sina jobb under dessa timmar . En annan bestämmelse i den tillfälliga licensen är antalet tonåringar ridning i bilen med den studerande är begränsat till ett.
Obegränsad licens

Efter sex månader, studenter som upprätthåller en ren drivande post kan få en obegränsad licens. Sökande under 18 år och ansöker om en obegränsad licens måste ge ett Driving Behörighet certifikat till DMV kontoret om de ännu inte har examen från high school. En administratör av deras skola skall underteckna intyget intygar att de för närvarande är inskrivna och göra framsteg mot att få en gymnasieexamen eller att de kommer att möta betydande svårigheter att de inte får ett körkort. Oberoende av certifiering, har de fortfarande att slutföra alla graderade licensiering steg först.
Giltigt körkort Wellness

Den som ansöker om en elev tillstånd eller ett original licens liksom en förnyelse licens kommer att ha hennes vision kontrolleras vid DMV kontoret för att ta reda på om den uppfyller krav som ställs. Det skriftliga provet består av att identifiera vägmärken genom sin form och färg, och förklara vad var och en innebär samt testa dina kunskaper om säker körning och lagar trafik. Medan den körskicklighet testet inte utföras av studenter erhåller en elev tillstånd krävs det för förare som ansöker om körkort för första gången att visa att de kan utföra grundläggande körkunskaper och kan köra säkert med på vägtrafiken. Den North Carolina Department of Transportation states förare förnya sina licenser kan behöva ta testet också. Förare kommer att testas och graderas på sådana färdigheter som att vrida, användning av körfält, trafiksignaler och skyltar stopp, passerar och parkering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145524.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.