Steg för att få ditt körtillstånd

En förares eller körkortstillstånd är en mellanliggande licens för nybörjare förare. I de flesta stater, ger detta tillstånd första gången förare att driva ett motorfordon samtidigt under överinseende av en fullt licensierad vuxen förare. Det finns konkreta åtgärder som måste vidtas för att förvärva ett körkortstillstånd, och det är viktigt att förstå exakt vad som krävs i din stat eller landsting innan du kan skala ut från Department of Motor Vehicles (DMV) kontoret med ditt körkortstillstånd. Kontrollera lokala lagar

Varje stat och landsting har olika ålder och andra krav som måste uppfyllas innan du kan ta ett test för att få ditt körkortstillstånd. Alla stater har DMV webbplatser som kommer att lista dessa krav och låta dig veta om och när du kommer att kvalificera sig för att ta körkort för ditt körkortstillstånd. Vissa stater kräver att du tar en fysisk och passera en synundersökning innan du kan få ditt tillstånd. Se till att kontakta din lokala DMV och få alla papper du behöver fylla i innan du kan ta provet.
Samla dina dokument

Du kommer att vilja studera för ditt körkort, så en förarhandbok kan förvärvas på nätet eller på DMV kontor i någon stat. Här hittar du också alla program som måste fyllas, samt vilken typ och mängd av personnummer kommer att krävas på dagen för ditt test. Om du är under 18, kommer de flesta stater kräver att du få ett medgivande från en juridisk förälder eller vårdnadshavare.
Studera, studera, studie

Get din förarhandbok och slog böckerna. Testet för ett körkortstillstånd kommer att täcka alla aspekter av körningen och din statens lagar om drift av ett motorfordon. Det kommer att finnas en hel del information som omfattas av detta test, så det är väldigt viktigt att vara väl förberedd inför provet. Du kan också hitta elevens tester tillstånd praxis på nätet eller få dem från din lokala DMV. Detta är ett effektivt sätt att få all denna information i ditt långtidsminne att bättre dina chanser att klara testet och ta det seger varv runt DMV parkeringsplats.
Ta ditt test, Smile för kameran och betala dina avgifter

Du kan behöva ställa in en tid för ditt test, så planera i förväg med en licensierad förare schema i åtanke och boka en tid för ditt test med din lokala DMV kontor . På dagen för testet, granska dina läromedel och se till att ha kontakter och glasögon tillgängliga för synundersökning om det behövs. I händelse av att du klarar provet, kommer en DMV anställd att ta din bild som ska skrivas ut på ditt körkortstillstånd. Klänning och brudgummen lämpligt, eftersom du kommer att titta på den här bilden för de kommande två åren eller mer. När du tar testet, kommer du vara tvungen att betala dina avgifter. Se till att bestämma vilka avgifter kommer att krävas för att du ska få din förarens tillstånd, och har pengar tillgängliga på dagen för testet. Nu är allt som är kvar är att få i bilen, rulla ner rutan och känna den svala brisen av självständighet och rörlighet blåser genom håret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145391.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.