Hur får jag en icke - Förarens identitetskort i delstaten Alabama ?

En Alabama icke - drivrutin identitetskort är en officiell , statligt utfärdat ID för personer som inte är kvalificerade eller föredrar att inte ta emot ett körkort . De som har en Alabama körkort kan inte ansöka om ett icke -driver -ID . Processen att ansöka om ett icke -driver -ID är liknande den för att ansöka om ett körkort - samma identitetshandlingar som krävs . Däremot har de sökande för icke - föraridentifiering inte ta några tester . Instruktioner
1

samla in erforderlig identifiering . För att ansöka om ett icke - drivrutin identitetskort , måste du ge tre former av identifikation : en social trygghet kort , en primär form av identifikation som ett militärt ID , amerikanskt pass , intyg om medborgarskap eller medborgarskap eller en bofast främling kort . En sekundär form av identifikation krävs även om den primära identifiering inte innehåller ett foto . Sekundära former inkluderar ett vigselbevis , skilsmässa dekret , W - 2 form skola ID eller militär -ID .
2

Gå till din lokala Alabama Department of Public Safety kontor ( se Resurser ) .
< br > Billiga 3

Fyll den form som krävs och betala $ 23,50 avgift ( från 2010 ) . DPS anställda kommer att ta ett foto av dig att ta på identitetskort. De kommer sedan att utfärda kort till dig .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145536.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.