Colorado Körkort Krav

The Colorado Department of Revenue och dess uppdelning av motorfordon reglerar och utfärdar id-kort, tillstånd instruktion och körkort till invånarna. Tjänsterna tillhandahålls på olika platser i hela staten och invånarna också kan utnyttja DMV webbplats för online-tjänster, såsom körkort och förnyelser tag. Legitimation

Colorado invånare måste visa bevis på deras identifiering genom ett eller flera dokument innan de kan utfärdas ett Colorado körkort. Intygen får visa personens fullständiga namn, ålder, identitet och amerikanskt medborgarskap status. De måste också vara certifierade original, ändrade certifierad original eller bestyrkta kopior från den utfärdande myndigheten. De dokument som används för att bevisa denna information inkluderar Colorado körkort och ID, out-of-state körkort och ID, social security-kort, födelsebevis, militära ID och skolbetyg. Föräldrar och vårdnadshavare ger försäkringarna för minderåriga under 21 år måste legitimera sig och bevisa att de är föräldrar eller vårdnadshavare för minderåriga. Addera Teen Körkort Krav

Colorado invånare under 21 år kan ansöka om körtillstånd enligt deras ålder. Förarutbildningen tillstånd utfärdas till tonåringar åldrarna 15 to 15 1/2 efter att ha avslutat en 30-timmars klass köranvisning eller online-kurs och få ett intyg på avslutad inom sex månader för att ansöka om tillstånd. Tonåringar måste också ha en färdig Affidavit Ansvarsbegränsning förmynderskap och endast utsaga signerat eller förarens utbildning instruktör kan logga de nödvändiga 50 timmars körtid på loggen arket. Affidaviten signerat måste inneha ett giltigt Colorado körkort eller utse en ersättare tillstånd handledare med en licens, som är 21 år eller äldre, för de obligatoriska 50 timmarna drivna att räknas på stocken.

Förarens medvetenhet Permit är för tonåringar åldrarna 15 1/2 till 16 som slutföra 30-timmars kravet förarutbildning eller slutföra en fyra-timmars program drivrutin medvetenhet och lämna ett intyg från ansvar förmyndarskap. Mindre Instruktion Tillstånd är för invånare mellan 16 och 20 och innehavare tillstånd åldern 18 och över behöver inte lämna in den utsaga och är inte begränsade till att köra med förarens utbildning instruktörer, föräldrar eller vårdnadshavare. Tonåringar som erhåller någon av dessa två tillstånd måste hålla dem i minst 12 månader innan de kan ansöka om ett Colorado körkort och måste klara den föreskrivna 50 timmars körtid.
Minor och vuxna körkort

Colorado invånare mellan 16 och 20 kan utfärdas en underårigs körkort efter att ha passerat ett körprov vid ett körkort kontor eller med en tredje part testare. Sökande under 18 år måste ha en instruktion tillstånd för minst 12 månader och lämna in en undertecknad och avslutade log körtid. De som är under 16 1/2 måste lämna in en sex timmar bakom ratten certifikatet. Adult förare över 21 år kan ansöka om ett Colorado körkort efter att ha passerat det skriftliga och tester visioner och betala avgiften för att köpa en instruktion tillstånd att ta körkort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145590.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.