Regler för ett Illinois Körkortsprogram

Varje stat har särskilda riktlinjer som individer måste följa för att bli licensierade förare. Många regler är gemensamma för varje stat, men det finns variationer, speciellt när licensiering en tonåring föraren. Trafikreglerna måste studeras och tillämpas så att Illinois vägar samt vägar över hela landet är säkra zoner för förare och passagerare. Teen Drivers licenskrav

Trafikolyckor är den vanligaste dödsorsaken för ungdomar från 15 till 20 års ålder. Varje stat arbetar för att genomföra olika sätt att hjälpa tonåringar att bli kompetenta chaufförer. Illinois använder GDL eller graderade Körkort program. AAA Foundation for Traffic Safety beräknar att Illinois GDL programmet kunde minska antalet olyckor bland 16-åriga förare med 38 procent. Den Illinois teen licens inleds vid 15 års ålder då tonåring utfärdas en praxis tillstånd. Den praxis Tillståndet kräver tonåringarna till: 1) ackumulera 50 timmars övningskörning, inklusive 10 timmar på natten, 2) fylla en klass förarutbildning, 3) passera en skriftlig tentamen och 4) har en vision test innan att vara berättigade till det ursprungliga licensiering stadium vid 16-17 års ålder. Tonåringar som går genom alla regler i GDL program är berättigade till fullt licensera på i åldrarna 18 till 20.
Commercial Körkort

Illinois köra lagar kräver individer framförande av fordon i klasserna A, B eller C - såsom överföring lastbilar eller lastbilar log - för att få ett CDL eller yrkesförare License. För att vara berättigad till denna licens föraren måste vara 21 år eller kan vara 18 år med vissa begränsningar, har en bra drivande post och ha ett giltigt medicinskt examinators kort. Den CDL sökande måste klara ett skriftligt prov, ett körprov och ett syntest.
Motorcykel Körkort

Cirka 2500 amerikaner förlorar livet varje år på grund till motorcykel kraschar. Motorcykeln ger individer bränsleekonomi men nästan inget skydd när de är inblandade i en krasch. Staten Illinois skapar licensregler som tar dessa fakta i beaktande. Vid denna tidpunkt staten inte lagstifta användningen av hjälmar men uppmanar förare att använda en. Motorcykel sökande beviljas antingen en licens klass L eller en klass M licens beroende på motorns slagvolym eller hur snabbt motorcykeln körs. Godkända betyg på en provkörning och ett skriftligt prov krävs. Tonåringar 16 till 17 år får ansöka om ett motorcykelkörkort men kraven är mer detaljerade än för förare 18 och över. Fullständiga instruktioner om hur du skaffar ett motorcykelkörkort kan erhållas online på cyberdriveillinois.com.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145606.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.