Hur man ansöker om körkort

USA körkort är utfärdat av en DMV (Department of Motor Vehicles), DPS (Department of Public Safety) eller BMV (Bureau of motorfordon). Om under 18, kan du ansöka om ett provisoriskt körkort. Om mer än 18 - eller flyttar till en ny stat - du behöver ett nytt körkort och kommer att bli ombedd att visa bevis på allt som krävs för en första-gången förare, men du kommer inte att behöva göra om skriftliga eller väg tentor. Saker du behöver
Proof Identifiering
SSN Flighter State Vehicle Registration
Ansvarsförsäkring
Parental /vårdnadshavare tillstånd (om minderåriga) katalog Bevis på förarens utbildning (om sändare och krävs av state) katalog körkortstillstånd
bevis på uppehållstillstånd (state beroende)
Visa fler instruktioner
1

Hitta din statens DMV (vanligast), BMV eller DPS. Det är lika enkelt som en sökning på Internet med: Your State Name + DMV, BMV eller DPS. Om du är osäker på vilken att prova, prova DMV först, sedan DPS. Oddsen är att rätt man ändå kommer att komma upp i sökningen med DMV. Titta på Webb adress för att se till att du har åtkomst till den officiella statliga webbplats. (. Se t.ex. länkar nedan) Du kan också prova: State Name + förare + körkort. De flesta offentliga webbplatser kommer att innehålla en "Kontakta oss" länk där du kan skicka din fråga om du inte kan hitta svaret på webbplatsen.
2

Möt minimiålder. (Detta varierar kraftigt från land till land Vissa stater har program som gör det möjligt tonåringar så unga som 14 för att börja köra,.. Men de flesta stater kräver 15 år till 16) Bevis på ålder, exempelvis med ett födelsebevis, krävs vanligtvis. Ha föräldrarnas eller målsmans tillstånd om du är minderårig. Ge giltig legitimation. Detta kan vara en primär form av identifikation (primär betydelse dokumentet innehåller ditt foto, fullständigt namn och födelsedatum) eller en sekundär form av identifikation (som innehåller ditt namn och födelsedatum), plus två verifikationer för identifiering. Du kan bli tvungen att visa bevis på uppehållstillstånd. Vissa stater krävs bevis du har ett personnummer. Detta bevis kan vara ett kort, en utskrift från Social Security kontoret, en militär ID, sjukförsäkring som omfattas av en statlig myndighet, en aktuell college avskrift eller en fred officer eller flygcertifikat.

Vissa stater också kommer att kräva bevis du är för närvarande inskrivna i skolan och kan även ha en årskurs krav peka genomsnittet. För din licens, kommer du att ha ditt fotografi tas. I vissa stater - i Kalifornien och Texas, till exempel - du kommer också att ha ditt tumavtryck tagit Addera 3

Fyll i nödvändiga förarens ansökningsblankett.. Själva formen namn /nummer är annorlunda med varje stat. Däremot kan du hitta rätt form på ditt närmaste DMV (BMV eller DPS). Och namnet på formuläret kommer att listas på din statens DMV hemsida. Faktiska former är också allmänt tillgänglig hos din lokala tingshuset.
4

Visa bevis på att ha tagit förarens utbildning om det krävs av ditt tillstånd. Räkna med dessa variationer, beroende på ditt tillstånd: Förälder lärde "förarens utbildning" kan tillåtas. I stater där det är tillåtet, kan det finnas ytterligare krav och blanketter din förälder måste lämna för att kvalificera sig.

Du gjorde åläggas att ha en förarens utbildning certifikat eller en pre-licens kursintyg statligt godkända skolor innan du kan även boka tid för att ta provkörningen. I vissa stater, fylla i en godkänd kurs förarutbildning och ha ett studieintyg av tillägg, kan befria dig från den skriftliga tentamen.

Vissa stater kräver både bevis på förarens utbildning och förarutbildning antingen som fristående kurser eller som en integrerad kurs. Du kan också krävas för att köra med ett tillstånd för en viss tid innan man kan ansöka om ett körkort.
5

betala ansökningsavgiften. Detta omfattar normalt alla nödvändiga examina - en vision examen, en skriftlig tentamen och en väg (eller körning) examen. I allmänhet täcker avgiften tentor minst en gång. Om du misslyckas, kan ta ett omtest kostar en extra avgift.
6

Visa bevis på fordonets registrerings-och ansvarsförsäkring. Ta den skriftliga tentamen (om det behövs) och få ditt körkortstillstånd. Övningsköra med en annan licensierad förare i fronten oavsett tid kan anges.
7

Boka tid (om det behövs) för att ta provkörningen. Passera körprov för att få ditt körkort. Du får ett tillfälligt den dagen om du passerar, och den sista kommer sannolikt att komma med posten. Boka tid (om det behövs) för att ta provkörningen. Passera körprov för att få ditt körkort. Du får ett tillfälligt den dagen om du passerar, och den sista kommer sannolikt att komma med posten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145202.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.