Hur att parkera på en parkeringsplats

Som en början förare, lär du dig nya procedurer och funktioner. Allt du gör bakom ratten i din bil måste föras med säkerhet i åtanke (din säkerhet samt säkerheten för andra förare och fotgängare). Oavsett om du tar privata körlektioner från en förares utbildningsföretag eller hos din high school, eller lära från dina föräldrar, måste du lära dig att parkera på en parkeringsplats på rätt sätt. Saker du behöver
körkortstillstånd
licensierad förare över 21 år i passagerarsätet
Stor parkeringsplats med några parkerade bilar
Plats för trottoarkanten parkering
Visa fler instruktioner

1

Hitta en stor parkeringsplats som inte är för fullt så att du kan öva med tomma områden och områden som har bilar som redan parkerade. Du vill öva parkering i det tomma området först, tills du får bekväm innan du försöker att parkera bredvid någon annans bil.
2

Dra upp till en tom parkering stall långsamt, tills din främre vänstra däcket är även med målade stall linjen närmast dig. Signal din avsikt att svänga vänster. Sakta ner tills du nästan slutat, och börja vända din ratten åt vänster. När du drar din bil på, hålla koll på ditt avstånd från målade stall raden till vänster. Med bilen i parken, kolla ditt avstånd från båda målade linjer.
3

Räta din ratt ut och fortsätta att dra till parkeringsplatsen stall långsamt. Om det finns en konkret trottoarkant framför dig, dra bilen fram dina framdäcken bump här trottoarkanten. Om din bil är en låg-clearance bil, men sluta innan du når trottoarkanten så att du inte skadar undersidan av din bil. Fortsätt att öva på parkeringsplatser utan intilliggande bilar tills du känner dig bekväm parkering.
4

Flytta till ett område på en parkeringsplats som har vissa bilar redan parkerade. Leta efter en tom stall som har två sedaner eller mindre bilar parkerade på båda sidor, det blir svårare att dra in och vända ut om du är mellan två stora stadsjeepar. Fråga din instruktör att visa parkering mellan två fordon som du tittar.
5 parkeringsplats

Practice mellan två fordon eller bredvid en bil, dra din vänstra däcket även med målade parkering linjen. (Du har tränat drar in ett stall närmast dig.)
6

Börja öva parkering i ett stall på höger sida för att lära sig att mäta avståndet mellan den högra sidan av bilen och målade stall linjen. Dra upp till en tom plats sakta tills rätt däck är även med den målade linjen, signalera din avsikt att svänga till höger och sväng in i stall och räta din ratt ut. Dra upp till trottoaren, stannar och lägger i parken. Kontrollera din bils avstånd från både målade stall linjer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145167.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.