Hur får man en CDL i Vermont

The Vermont CDL är en kommersiell körkort. Att få denna licens ger föraren tillstånd att driva ett kommersiellt fordon, vilket definieras som ett motorfordon konstruerat och används för att transportera 16 eller fler personer eller fordon som har en totalvikt rating av 26.001 eller fler pounds. Dessa fordon är ofta klassas som en kommersiell transport fordon som transporterar passagerare eller egendom. För att få denna licens måste du uppfylla vissa krav och tillämpas vid Vermont Department of Motor Vehicles. Sökande måste passera specifika kunskaper och färdigheter tester. Saker du behöver
Körkort
Vermont CDL ansökan
Social Security Proof kort
av ansvarsförsäkring för fordon du kommer att använda för ditt kompetenstest Review Ett giltigt registreringsbevis för fordonet du använder för kompetenstest
Valid inspektion klistermärke för fordon som används
Department of Transportation (DOT) blankett för hälsoundersökning
Visa fler instruktioner
1

Möt minsta ålderskravet på 18 år och har en Vermont klass 1 operatörslicens. En förare planerar att köra utanför Vermont statsgränserna måste vara minst 21.
2

Passera en fysisk undersökning och har läkaren underteckna Department of Transportation blankett för hälsoundersökning. Körning med ett kommersiellt fordon med farligt avfall kräver att föraren passera en grundläggande fysisk undersökning vartannat år.
3

Pass och fylla i Vermont staten godkänt program förarutbildning. Den CDL staten godkänd kurs är ett 148-timmars klassrummet och fordonets kurs. Denna kurs kommer inte bara möta Vermont CDL kvalifikationer, men det kommer också att ge studenten fördjupad information om hur man passera Vermont CDL statliga examen.
4

Skaffa en kommersiell Förarens instruktions tillstånd. Detta 6-månaders tillstånd krävs för att få kommersiell köranvisning och bakom-ratten upplevelsen på allmän väg. Tillståndet kommer bara att utfärdas om den sökande har passerat den skriftliga "CDL kunskapstest," förvaltas på ett möte basis. Ring din lokala Vermont Department of Motor Vehicles kontor för att boka en tid.
5

Ansök om och passera CDL kompetenstest. När du fyller i CDL programmet, kommer du att planeras för kompetenstest ska utföras hos din lokala Vermont DMV kontor. Detta bakom-ratten Testet skall utföras i den typ av fordon du kommer att köra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145874.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.