Hur Parallell att parkera en lastbil dragbil trailer

fickparkering är en av de tuffaste delarna av att köra en traktor. Trots det, när du väljer att fickparkera är det ofta det enda alternativet för att få din bil ur vägen. Det är också en del av många statliga test för en kommersiell körkort (CDL) så det är något som alla CDL förare måste lära sig. Vid fickparkering din traktor trailer du kan använda en rad motioner till att du får in i utrymmet på ett säkert och korrekt sätt. Saker du behöver
stor öppen yta
6 kottar
Visa fler instruktioner
1

Placera de sex strutar i en rektangel mönster med tre koner som markerar frontlinjen och tre koner som markerar bakre raden. De bör vara längre än riggen du parkering så att du kan passa.
2

Rikta baksidan av traktortrailer med den vänstra sidan av den främre raden av koner. Stanna trucken. Addera 3

Vrid ratten hela vägen till vänster. Backa långsamt tills landningsstället är i mitten av den högra spegeln. Den landningsstället är stativet som viks upp under främre av släpet. Stanna lastbilen.
4

Vrid ratten hela vägen till höger. Backa långsamt tills traktorn är i linje rakt med släpet. Stanna lastbilen.
5

Räta ratten och bakåt i en rak linje tills den högra bakhjulet på släpet är cirka fyra meter från trottoarkanten. Om du använder konerna så kommer det att dröja cirka fyra meter från den linje som representerar trottoarkanten.
6

Vrid ratten hela vägen till höger. Omvänd tills landningsstället är i mitten av den vänstra spegeln.
7

Vrid ratten hårt vänster och vända tills traktorn är i linje rakt med släpet igen. Du bör nu vara i rymden. Om traktorn släpvagnen inte är i linje med trottoarkanten och dra framåt och göra en högersväng tills det är korrekt riktat. Dra fram direkt för att få vagnen i linje.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145748.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.