Skillnaden mellan en klass D & klass E Florida Körkort

Florida presenterar ett unikt problem för förare som försöker att få en klass D-körkort. Det beror på att delstaten Florida har inte en. I stället måste förarna erhålla en licens klass E, vilket är i stort sett samma licens som andra stater kallar en klass D, bara med ett annat namn. Floridas Klass E License

flesta stater i USA kategorisera körkort som 90 procent måste driva en vanlig bil eller lastbil som "klass D." Detta orsakar lite förvirring när man försöker lista ut vad skillnaden mellan en klass D och klass E-körkort är i Florida, eftersom just den staten, det finns ingen klass D-körkort. Istället har de en licens Klass E.
Definition av klass E

Enligt Florida Department of Highway Safety och motorfordon, är en klass E körkort utsetts för användning av förare som kommer att vara verksamma, "Eventuella icke-kommersiella motorfordon med totalvikt (GVWR) mindre än 26,001 pounds, inklusive personbilar, 15 skåpbilar inklusive föraren, lastbilar eller fritidsfordon och två eller tre hjul motor fordon 50 cc eller mindre, till exempel mopeder eller små skotrar. " Detta innebär i princip att en klass E körkort är den typ av licens som den genomsnittliga personen med en genomsnittlig bil eller lastbil kommer att behöva skaffa. I delstaten New York, beskriver Department of Motor Vehicles klass D-körkort i huvudsak samma sätt. Dess hemsida säger att det krävs för, "personbilar och lastbilar med en totalvikt (GVWR) 26.000 pounds eller mindre."
Att lägga till förvirring ...

Du kan köra över webbplatser som refererar till Floridas klass E-körkort som en klass D. Detta kan vara ett försök att "översätta" för att undvika förvirring för resten av medborgarna i Förenta staterna som kallar det för en klass D-körkort, men för dem som försöker att reda ut saker i delstaten Florida, är det bara blandar upp saker ännu mer. Addera Så vad är en klass E License ?

Enligt Florida Department of Highway Safety och motorfordon, är den klass E-körkort för personer bosatta i Florida, vars fordon kommer att uppfylla de specifikationer som anges ovan. Sexton-åringar som håller denna licens är begränsade från att driva ett fordon mellan klockan 11 och 06:00 om de inte åtföljs av en passagerare som är minst tjugoett och som har ett giltigt körkort. Det enda undantaget från denna regel är om föraren reser antingen till eller från arbetet. Sjutton-åringar har lite mer frihet: de kan inte köra från 01:00 till 05:00 om det inte åtföljs av någon som är minst tjugoett och som innehar en giltig licens, eller om de kör till eller från arbetet
Bottom Line
p Om du är bosatt i Florida och du behöver för att få en icke-kommersiell körkort, kommer du vara ute efter att få en licens klass E, inte en klass D som du skulle i de flesta andra stater.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145487.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.