Hur man ansöker om körkortstillstånd

Att få ett körkort anses vara en modern övergångsrit för tonåringar. Att ha en licens tillåter tonåring friheten att köra vart de vill, inom rimliga gränser. Men de flesta tonåringar bara ges en tillfällig licens som har fäst restriktioner. Ansökan och förfarandet för att få en licens, men fortfarande enkel. Saker du behöver
körkortstillstånd
Avgift för ansökan
Bil i skick
Visa fler instruktioner
1

Kontakta din statens avdelning för motorfordon ansöka om ett provisoriskt körkort.
2

Ordna vidta alla nödvändiga tester, såsom ett skriftligt prov eller förare test. Be en representant vilka former du behöver för att fylla ut och var du kan hämta dem. Du kan oftast få blanketter körkort, såsom en DL-44 formulär för Kalifornien invånare, från din DMV: s hemsida.
3

Fyll i pappersarbete bedöms nödvändigt av DMV att ansöka om din licens. Ta den med dig till ditt besök.
4

Hand i pappersarbete till DMV agenten. Agenten kommer då att leda dig till nästa steg, vilket vanligtvis innebär en synundersökning, ett fotografi och ett fingeravtryck. Du kommer också att ges instruktioner för dina tester. Om du inte behöver vidta några skriftliga prov, gå till steg 6.
5

Ta några skriftliga krävs tester. Vanligtvis de tester som du kommer att få är flervalsfrågor, och de ämnen som beror på den tillfälliga licensen du söker. Skulle du passerar, du kommer att hänvisas till ditt körkort.
6

Ta din bil till området riktat till dig av DMV. En DMV testare ska visas och administrera förarprovet till dig. Skulle du klara provet, fortsätt till nästa steg.
7

Relay pappersarbete ges till dig av DMV testare till personen testaren leder dig till. Du kommer sedan att få en tillfällig provisorisk körkort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145285.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.