Drivers Ed Aktiviteter

Varje stat fastställer standarder för mottagning av ett körkort, men alla förarens utbildningar omfattar aktiviteter för att upprätthålla kunskap om trafikreglerna, replikerar potentiellt farliga körsituationer, och utbilda studenter om deras rättigheter och skyldigheter som förare. En förares utbildning kurs bör innehålla en mängd olika interaktiva och forskningsbaserad verksamhet för att ge en väl avrundad läroplanen för potentiella förare. Berusning Goggles

Många polismyndigheter har glasögon som är gjorda av en förvriden plastlins som simulerar synnedsättning vid olika grader av berusning. Inrätta en utanför utrymme med en rad hinder som koner eller skarpa svängar. Eleverna turas kör en icke-motoriserad vagn eller cykel runt hinderbana medan bär glasögon. Placera eleverna i grupper för att diskutera sina körupplevelser samtidigt bär glasögon. Diskutera med eleverna svårigheten att navigera ett utrymme med nedsatt syn. Betona andra faktorer som skulle göra bilkörning svårt under påverkan av alkohol, såsom fördröjd reaktion eller handläggningstider.
Vägmärke Posters

Identifiera vägmärken är en viktigt körförmågan. Placera eleverna i grupper om fyra och tilldela dem en kategori av vägmärken. Exempel på kategorier omfattar konstruktion skyltar, begränsning eller tecken rekreationsområden. Grupper är ansvarig för att skapa en affisch som inkluderar bilder av varje typ av vägskylt i kategorin. Eleverna presenterar sina affischer för klassen. Efter presentationerna ge eleverna tio minuter att skapa en lista över alla de vägskyltar som de minns från presentationerna. Listor bör innehålla en bild på skylten och en beskrivning av vad tecknet betyder. Den student som korrekt listar de tecknen vinner ett pris som ett livsmedel eller extra poäng på en tentamen.
Repair Relay

bil underhåll är en integrerad bit bilägande och bilkörning. Introducera studenterna till grundläggande färdigheter underhåll såsom byte av däck, kolla oljan, eller att identifiera tecken på motorproblem. När eleverna har fått grundläggande utbildning i underhåll, inrätta ett race reparation relä. Inrätta en bil (antingen förarens utbildning bil eller en donation från en lokal junk yard) i ett uterum. Bryt eleverna i grupper om fyra. Varje lag skall simulera slutförandet av en serie av underhållsarbeten. Till exempel måste den första eleven använder ett luft mätare för att testa däcktrycket, hon måste sedan tagga nästa spelare som är ansvarig för att hämta reservdäcket från stammen och så vidare tills uppgiften är slutförd. Laget med den snabbaste och mest exakta tiden vinner ett pris.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145477.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.