New Hampshire Lärande Tillstånd Driving Lagar

Sedan 1996 har fem av sex New England stater antagit olika versioner av en graderad Licensing Program (GLP). Dessa program har utvecklats för att bromsa tonåring kör olyckor. En GLP har vanligtvis tre nivåer: en körkortstillstånd, en ungdom eller junior operatör körkort och en full-privilegium licens. Medan New Hampshires teen licensiering program anses vara en GLP, kräver New Hampshire inte ett körkortstillstånd för att ansöka om en ungdom Operator License (YOL). Ålder

I New Hampshire, kan du börja din övningskörning vid en ålder av 15 ½. Den New Hampshire Avdelningen för motorfordon (DMV) kräver inga tester innan för att få på vägen. Däremot har New Hampshire kräver en licensierad vuxen som är 25 år eller äldre för att vara i bilen hela tiden. New Hampshire förväntar dig att bära identifikation som visar ditt födelsedatum.
Driver Education
10 timmars övningskörning måste fyllas på natten.

delstaten New Hampshire kommer bara ge en ungdom körkort efter att du har slutfört en auktoriserad program förarutbildningen. Du kan anmäla dig till en förarutbildning klass när du fyller 16. Du kan gå kursen genom din high school eller på en professionell körskola. Programmet måste inkludera klassrummet studien och minst 10 timmars övervakad körning. New Hampshire kräver också ytterligare 40 timmars körning utanför en förarutbildning kurs. Öva timmar måste fyllas med en förälder eller vårdnadshavare närvarande. Tio av de drivande timmar måste slutföras på natten.
Youth Operator License

Du kan ansöka om ett YOL efter att 16. New Hampshires YOL testning består av tre delar: en synundersökning, en skriftlig tentamen och en drivande färdigheter tentamen. DMV lagar kräver att du tar ett registrerat fordon för kompetens tentamen. En licensierad vuxen måste följa med dig till DMV på din test dag. Om du misslyckas med någon del av de tester som du inte kommer att utfärdas en licens. Du får göra en synundersökning när du har åtgärdat problemet. Den drivande färdigheter tentamen kommer att sluta omedelbart om Licensing Examiner misslyckas dig. Du måste schemalägga ett annat test tid att göra testet.
Driving Lagar

New Hampshire har särskilda lagar för unga förare. För de första sex månaderna du får bara transportera en passagerare under 25 år på en gång. När en licensierad vuxen över 25 år är i bilen, kan du köra fler passagerare. Körning med en mängd människor som överskrider den tillgängliga säkerhetsbälten är förbjudet. En YOL är begränsad från att köra mellan klockan 01:00 och 05:00 När du fyller 18 kommer du att få en full körkort. Denna licens upphör att gälla på din 21-årsdag.
Trafikonykterhet

Rattfylleri i alla åldrar är olagligt, men New Hampshire har striktare riktlinjer för unga förare. En tonåring som visar sig ha en alkoholhalt i blodet på 0,02 eller mer kommer att debiteras med bilkörning under påverkan. En första brottet citeras med en $ 500 böter, förlust av körkort privilegier för 9 månader och du måste fylla i en nedsatt program föraringrepp.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145526.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.