Förarutbildning Klasser i Michigan

Körning i Michigan är ett privilegium, inte en rättighet. För att förtjäna det, måste du uppfylla kraven för klassrum och köra träning innan du kan ta staten Michigan skriftliga och förarprov för körkort. Staten har ett graderat system med tillstånd: Nivå 1, övervakad inlärning licens, Nivå 2, övervakade natten körkort, och nivå 3, full privilegium körkort. För att tjäna ett körkort, måste du fylla i två statligt godkänd segment av förarutbildning. Den genomsnittliga avgiften för segmenten är mellan $ 200 och $ 400. Segment 1 förarutbildning Klasser
Förarens utbildningen ingår att lära sig hur fordon körs.

Segment 1 förarutbildning, måste du vara minst 14 år och 8 månader från den första dagen i klassen för att anmäla dig till en nivå 1 klass och ha tillstånd från en förälder eller förmyndare. Klass storlek är begränsad till högst 36. Du måste ta minst 24 timmar klassundervisning med högst två timmar på en enda dag. Närvaro, läxor och prov får alla räknas mot ett intyg över avslutad. För att komma ifråga för ett certifikat måste du först klara ett skriftligt prov. Faktisk köranvisning kan påbörjas efter fyra timmar klassundervisning. Du måste fylla minst sex timmars road körning och fyra timmars observation som passagerare med max en timme om dagen för övningskörning.
Nivå 1 Licensiering
Studenter med en nivå 1 licens kör endast med utvalda vuxna.

Du måste ta klassundervisning och förarutbildning under samma tidsperiod. När du passerar både i klassrummet och bilkörning utbildning, tjänar du ett Nivå 1 intyg över avslutad. Du och din förälder eller vårdnadshavare måste ta intyget till ett kontor i Michigan statssekreteraren att ansöka om en nivå 1 licens. Denna licens tillåter dig att köra bara med en förälder eller utsett en annan, licensierad vuxen 21 år eller äldre.
Segment 2 Förberedelser
Studenter måste fylla 30 timmars övningskörning innan börjar segment 2.

Innan Segment 2 utbildning, måste du ha avslutat 30 av de 50 timmar som krävs för övningskörning med en förälder eller utsedd licensierade förare. Detta måste omfatta minst två timmar av de 10 timmar som krävs för mörkerkörning. När du håller en nivå 1 licens för minst tre månader i rad och fullständigt bakom ratten praktiken med en vuxen, kan du börja Level 2 licens klasser.
Segment 2 förarutbildning

Segment 2 förarutbildning studenter komplett klassrumsundervisning och övningskörning.

Segment 2 utbildning kräver att du fylla i minst sex timmar klassundervisning med högst två timmars undervisning i en enda dag. Du kommer att fortsätta att träna enhet med en förälder eller utsedd vuxen drivrutin tills du når 50 eller fler timmars övningskörning med 10 timmars nattkörning.
Nivå 2 Licensing
Nivå 2 licenstagare kan köra till arbetet mellan midnatt och 5.

För att ansöka om en nivå 2 licens, måste du vara 16 år eller äldre med minst sex månaders körning med en nivå 1 licens. Du måste köra på en nivå 1 licens för 90 dagar i följd krasch-och kränkning-fria innan du kan ansöka om en nivå 2 licens. Du måste klara ett skriftligt prov, en off-road testet, en bilprovning, betala en avgift för att ta en provkörning och passera provkörning. Med en nivå 2 licens, kan du köra utan övervakning från 5 på morgonen till midnatt. Du kan bara köra från midnatt till 5 am om körning till och från jobbet, eller om du är med en förälder eller utsedd vuxen är 21 år eller äldre.
Nivå 3 Licensing
Level 3 körkort tillåter full körning privilegier i Michigan.

För att ansöka om ett Level 3-licens, måste du vara 17 år med 12 månader i rad av brott-och krasch-fri körning på nivå 1 eller 2. En nivå 3 körkort innebär att du har full körning privilegier i delstaten Michigan. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145478.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.