Hur Shift en Mercedes C230

Den C230 är en sportsedan som tillverkas av Mercedes-Benz som avbröts efter 2008 års modell i Kanada och efter 2007 års modell i resten av världen. Den C230 var tillgänglig med manuell eller automatisk växellåda. Växling i både manuella och automatiska versioner av C230 innebär samma process som finns i andra fordon med liknande sändningar. Instruktioner
Automatisk växellåda
1

Sätt i nyckeln i tändningslåset och vrid den till "On" läge. Lossa parkeringsbromsen och tryck mot bromspedalen för att hindra fordonet från att rulla.
2

Tryck och håll in knappen på framsidan av växelspaksknopp överst på växelväljaren.

3

växelväljaren så att symbolen för den utrustning du vill använda visas på den digitala displayen på mittkonsolen. Mönstret av tillgängliga funktioner på växelväljaren, från topp till botten, är park (P), back (R), neutral (N) och kör (D). Addera Manuell växellåda

4

Trampa ner kopplingspedalen med din vänstra fot och tryck mot bromspedalen med höger.
5

Starta tändningen och lossa parkeringsbromsen.

6

Flytta växelspaken till första växeln eller bakåt beroende på önskad körriktning, och tillämpa gradvist tryck på gaspedalen.
7

växla, under körning, genom att kopplingspedalen trycks pedalen och flytta växelspaken till önskad växel medan kopplingspedalen är nedtryckt. Släpp kopplingspedalen i en mjuk, jämn rörelse så snart växelspaken är i önskad position med bibehållen konstant tryck på gaspedalen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145362.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.